Foreningen bag bro-ideen er på medlemsjagt

8. maj 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler
Klik på billedet og meld dig ind i foreningen.

Klik på billedet og meld dig ind i foreningen.

Når vi ikke hele tiden hører, hvad der sker i den forening, der arbejder på at få en broforbindelse mellem Als og Fyn, så betyder det ikke, at alting står stille.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det vigtige lige nu er, at der kommer flere medlemmer i foreningen Als-Fynbroen, siger øjenlæge Henrik T. Nielsen, som fra start har siddet med i bestyrelsen. Jo flere medlemmer des større vægt er der bag foreningen, når der skal rettes henvendelse til de folkevalgte på Christiansborg.

– Og for at få flere medlemmer, så prøver vi at komme med, når mennesker samles. Torsdag aften skal Erling Lundsgaard med til et Rotary-møde, hvor der også er gæster fra Flensborg, siger Henrik T. Nielsen til Sønderborg Nyt. Opgaven for Erling Lundsgaard er at fortælle om det gode ved den kommende bro, så der er rigtigt mange mødedeltagere, der melder sig ind.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og Flensborg er jo nærmest tilkørslen til broen, så det er ret heldigt, det lige er torsdag, vi kan få en mand med, siger øjenlægen.

Onsdag frigav Byrådet i Sønderborg penge til forundersøgelser, som skal afsløre, om det er praktisk muligt med en bro mellem Fynshav og Bøjden. Faaborg-Midtfyn Kommune og Region Syddanmark har gjort det samme.

21. juni 2024 Augustenborg, Erhverv

Kommunen bliver ejer af siloerne ved Augustenborg Havn

21. juni 2024 Augustenborg

Fra den 1. juli kan Sønderborg skrive siloerne og pakhuset i Augustenborg ind i rækken af kommunale ejendomme og borgmesteren mener, det er et køb, der giver rigtig god mening. “Udviklingen af havneområdet i Augustenborg er et vigtigt projekt, der betyder rigtigt meget og når vi køber DLG-bygningerne, så råder vi over hele havneområdet og […]

Læs mere...