Foreningen bag bro-ideen er på medlemsjagt

8. maj 2014 Erhverv
Klik på billedet og meld dig ind i foreningen.

Klik på billedet og meld dig ind i foreningen.

Når vi ikke hele tiden hører, hvad der sker i den forening, der arbejder på at få en broforbindelse mellem Als og Fyn, så betyder det ikke, at alting står stille.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det vigtige lige nu er, at der kommer flere medlemmer i foreningen Als-Fynbroen, siger øjenlæge Henrik T. Nielsen, som fra start har siddet med i bestyrelsen. Jo flere medlemmer des større vægt er der bag foreningen, når der skal rettes henvendelse til de folkevalgte på Christiansborg.

– Og for at få flere medlemmer, så prøver vi at komme med, når mennesker samles. Torsdag aften skal Erling Lundsgaard med til et Rotary-møde, hvor der også er gæster fra Flensborg, siger Henrik T. Nielsen til Sønderborg Nyt. Opgaven for Erling Lundsgaard er at fortælle om det gode ved den kommende bro, så der er rigtigt mange mødedeltagere, der melder sig ind.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og Flensborg er jo nærmest tilkørslen til broen, så det er ret heldigt, det lige er torsdag, vi kan få en mand med, siger øjenlægen.

Onsdag frigav Byrådet i Sønderborg penge til forundersøgelser, som skal afsløre, om det er praktisk muligt med en bro mellem Fynshav og Bøjden. Faaborg-Midtfyn Kommune og Region Syddanmark har gjort det samme.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Chris Preuss vil i folketinget for Venstre

6. oktober 2022 FV22

Med onsdagens valgudskrivelse satte Venstres folketingskandidat Chris Preuss kursen mod gågaderne i Sønderborg, for at møde de lokale Sønderborg-vælgere og det har Chris Preuss set frem til. ”Det er fedt endelig at være i gang og vi har sovet med støvlerne på”, siger Venstres nye folketingskandidat Chris Preuss, i et tv-interview med SønderborgNYT TV. Chris […]

Læs mere...