Foreningen Broager Erhverv er stiftet og klar til opgaverne

11. januar 2018 Broager

Onsdag aften samledes 18 erhvervsdrivende og gennemførte en stiftende generalforsamling for Broager Erhverv, med binavnet Broager og omegns Handel- og Erhvervsforening.

Foreningens formål er at virke til fremme af handel og industri i Broager og på Broager Land og varetage alt af interesse for foreningens medlemmer:

– ved at understøtte udviklingen i lokalområdet i tæt samspil med Broager udviklingsforum og

– ved at styrke fællesskabet gennem brug af broager.dk som det primære lokale net-medie til annoncering og omtale af foreningens aktiviteter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Generalforsamlingen valgte Jørgen Horne som formand og nedsatte tre arbejdsgrupper, som senest om tre måneder skal komme med forslag til, hvordan Broager by i 2018 kan blive udsmykket med julebelysning, hvordan byen/erhvervslivet kan blive mere synlig i forhold til borgere og tilflyttere – og hvordan der kan afvikles Torvedage i år, skriver broager.dk

“Vi begrænser os til de tre opgaver. Dem er vi enige om at løfte”, siger Jørgen Horne på en måde, så man ikke er i tvivl om, at han fuldt og fast stoler på, det vil lykkes.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er klar over, at f.eks. julebelysningen i Broager kommer til at koste penge. Så arbejdsgruppen vil tage forskellige initiativer. F.eks. påtænker de handlende og erhvervslivet bredt at give præmier til lottospil, hvor overskuddet så går til julebelysning”, siger den nye formand.

“Vi håber selvfølgelig, at andre i byen vil være medvirke i det praktiske arbejde, bemærker Jørgen Horne. Og understreger, at det gælder om at løfte i flok og involvere flere hænder”.

Bestyrelsen

Artiklen fortsætter under annoncen

Formand: Jørgen Horne, Hornes Auto

Den nyvalgte bestyrelse. Foto: broager.dk

Næstformand: Henriette Horne, Klip & Krøl – Slank med chokolade

Kasserer: Vera Højmose, Natur-klinikken Vera Højmose

Sekretær: Irene Lorenzen, Økosamfundet Soleng

Artiklen fortsætter under annoncen

Bestyrelsesmedlem: Mikkel snedker Hartmann, Brewparts

Desuden valgtes:

Suppleant: Søren Vinther, SV Agentur

Suppleant: Erik Kragh, EK El-service

Revisor: Erik Johannsen, Revisor

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk