Foreningen KulturHub mangler én frivillig for at undgå lukning

24. juni 2019 Kultur

Ved sin et-års fødselsdag er den frivillige forening KulturHub Sønderborg på vej ind i en ny fase.

Bestyrelsens formand Steen Bille og sekretær Anni Trier flytter fra Sønderborg midt i juli og træder ud af bestyrelsen.

I første omgang besluttede en samlet bestyrelse derefter på et møde at nedlægge foreningen ved to ekstraordinære generalforsamlinger.

Men ved afslutningen af foreningens event-gåtur med fortællinger i Augustenborg Skov, hvor godt 70 personer forleden vra med, meddelte en af deltagerne, at han måske vil gå ind i bestyrelsen for at hjælpe med at drive foreningen videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det betyder også, at de tre øvrige ordinære bestyrelsesmedlemmer gerne vil fortsætte arbejdet, hvis det lykkes at finde yderligere én person til bestyrelsen ud over den interesserede.

Vedtægterne kræver en bestyrelse på fem medlemmer.

Andre med interesse i at skabe hverdagskultur med kvalitet får derfor en chance for at komme på banen. Der ligger flere grydeklare event-ideer klar til brug.

Der holdes en ekstraordinær generalforsamling fredag 23. august kl. 16.30-17.30 på biblioteket i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Er der her i alt fem personer, der ønsker at gå ind i en bestyrelse, kan KulturHub Sønderborg fortsætte som forening.

Men er der ikke det, vil foreningen efter al sandsynlighed blive lukket på en efterfølgende ekstraordinær generalforsamling i september.

Hvis du vil vider mere om bestyrelsens arbejde, kan du kontakte: Formand Steen Bille, telefon 25 67 51 86, mail: formand@kulturhub.dk

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Sønderborg

Placeringen af cykelsti fra Nybøl til Broager er godkendt

7. december 2022 Politik

På Teknik-, By og Borgerudvalgets møde tirsdag. kunne vi endelig godkende linjeførelsen på cykelstien Nybøl – Broager fra rundkørslen i Nybøl til lyskrydset i Broager. Det betyder også, at vi nu skal i dialog med berørte lodsejere, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. “Den del af cykelstien, som går gennem Nybøl, bliver i første om […]

Læs mere...