Foreninger kan søge penge til tour-optakts-aktiviteter i Vores Tour-pulje

6. august 2021 Kultur

Så er det atter muligt at høre mere om, hvordan man kan byde ind med begivenheder, der kan blive en del 100-dages programmet – op til Tour de France – og muligvis modtage økonomisk støtte til dem.

Det sker, når Sønderborg Kommune 2. september holder sit andet af i alt to inspirationsmøder om Vores Tour Pulje. Det er en pulje, der har til formål at støtte arrangementer i Sønderborg Kommune i de sidste 100 dage op til Tour de France 2022. Det går også under navnet ”100-dages programmet”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver Sønderborg Kommune.

Til mødet går kommunen i dybden med kriterierne for at blive en del af 100-dages programmet og modtage støtte fra Vores Tour Pulje. Formålet er at give inspiration til deltagernes egne arrangementer ud fra tema som eksempelvis cyklisme, fransk kultur og bæredygtighed.

Yderligere kan arrangørerne få hjælp til at konkretiseres deres ideer, så de er klar til at ansøge om penge fra ‘Vores Tour Pulje’. Man kan søge om støtte på enten 5.000 eller 10.000 kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mødet foregår i MultiKulturhuset på Nørre Havnegade 15 i Sønderborg.

Arrangementet kræver tilmelding HER PÅ Vores-tour-pulje.

Her kan man også læse mere om kriterierne for at blive en del af 100-dages programmet, der skydes i gang 23. marts 2022.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk