Forfatter Pernille Juhl har bogpremiere på ‘Sara og August’ i Borgen

4. januar 2022 Kultur
Pernille Juhl. Foto: SønderborgNYT
Pernille Juhl. Foto: SønderborgNYT

Torsdag den 20. januar kl. 16-17.00 holder Bog og Idé i Borgen årets første mini-bogcafé på Kaffeti’ ved siden af butikken.

Det gør vi med forfatter Pernille Juhl, der på dagen udkommer med bogen ‘Sara og August’. Bogen er andet bind i serien om familien Holmgreens liv i Sønderjylland op gennem det 20. århundrede, skriver Bog og Idé i en pressemeddelelse.

Arrangementet bliver derfor en premiere-bogcafé for at fejre udgivelsen og vil være som tidligere bogcafeer, hvor Pernille Juhl taler om udgivelsen og sin litteratur, mens gæsterne nyder et stykke kage og en kop kaffe, og derefter vil der være tid til signering og snak med forfatteren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter til arrangementet koster 60,- inkl. kaffe og kage – og kan købes i Bog og Idé til og med den 19. januar.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...