Forfatterakademiet opfordrer unge mellem 16 og 25 år til at søge ind

23. august 2019 Kultur

Forfatterakademiet er et intensivt fritidstilbud for unge i alderen 16-25 år, og søndag den 1. september er der ansøgningsfrist til den nye årgang.

På Forfatterakademiet mødes de unge deltagere i et kreativt fællesskab, hvor de lærer sig selv bedre at kende som forfattere. I løbet af forløbet tager holdet på ekskursioner sammen og får inspiration fra forfatterforedrag og gæsteundervisere.

Underviserne er Fie Huusfeldt og Hans Karup, der begge er uddannede lærere, og som skriver henholdsvis prosa og lyrik ved siden af det daglige arbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra september til april står de i spidsen for den ugentlige undervisning, hvor deltagerne bliver udfordret og arbejder med at udvikle deres kreative sprog gennem skriveøvelser, feedback og læsninger.

Forløbet rundes af med udgivelsen af en antologi med bidrag fra alle de unge forfattere.

Sidste år udgav holdet antologien ”Jeg er her endnu” med digte, noveller og prosastykker.

For at blive optaget på Forfatterakademiet skal man søge om optagelse via en formular på bibliotekets hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

I ansøgningen skal man blandt andet vedhæfte et eksempel på noget, man selv har skrevet.

Fordi biblioteket forventer, at der – ligesom sidste år – er mange, der ønsker at deltage, får alle årets ansøgere besked cirka en uge efter fristen om, om de er blevet optaget eller ikke.

Du kan søge optagelse via LINKET HER

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...