Forlaget Lysvalsen har reception – og i centrum er bogen ‘Men det var ikke Katinka’

2. juni 2021 Kultur

Det 18. juni er der borgreception og det det nye Sønderborg-forlag, Lysvalsen, som står bag. Receptionen bliver holdt i Black Spot i Sønderborghus fra klokken 16. Omdrejningspunktet er Helga Roesgaards debutbog, ’Men det var ikke Katinka’ – og det er en autobiografisk fortælling og et poetisk vævetæppe.

Fortællingens udgangspunkt er, at en lille pige kommer til verden midt i den største tragedie i hendes forældres liv. Gennem nedslag i den biografiske historie, undersøger forfatteren både kampen for at de tidlige livsvilkår ikke skal blive bestemmende, og erkendelsen af, at de har betydning. Et vigtigt og gennemgående spor bliver derfor også temaerne hjem og tilknytning, skriver Lysvalsens forlægger, Maissa Darraji, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bogen handler også om at være barn i ’50erne, om forholdet mellem mennesker og dyr, om det at kaste sig over verden kontra at åbne sig modtagende. Det er en stilfærdig og euforisk hyldest til naturen og stilbilleder af steder og perioder. Alt dette fortælles og bearbejdes på en original måde. For hvilke stemninger bærer violonen, celloen og oboen? Og kan det enkelte instrument være bærer af vores livsmusik?

Kom og hør mere om denne vidunderlige bog. På dagen vil forlaget knytte nogle ord til bogen, forfatteren vil læse op, og der vil endda være plads til spørgsmål. Herefter kan man købe bogen og få den signeret. Der kan betales kontant eller med MobilePay.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi håber, at du har tid og lyst til at deltage, og glæder os til at se dig!

SU senest den 10. juni på kontakt@lysvalsen.dk eller telefon 5380 0787.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...