Forlaget Lysvalsen har reception – og i centrum er bogen ‘Men det var ikke Katinka’

2. juni 2021 Kultur

Det 18. juni er der borgreception og det det nye Sønderborg-forlag, Lysvalsen, som står bag. Receptionen bliver holdt i Black Spot i Sønderborghus fra klokken 16. Omdrejningspunktet er Helga Roesgaards debutbog, ’Men det var ikke Katinka’ – og det er en autobiografisk fortælling og et poetisk vævetæppe.

Fortællingens udgangspunkt er, at en lille pige kommer til verden midt i den største tragedie i hendes forældres liv. Gennem nedslag i den biografiske historie, undersøger forfatteren både kampen for at de tidlige livsvilkår ikke skal blive bestemmende, og erkendelsen af, at de har betydning. Et vigtigt og gennemgående spor bliver derfor også temaerne hjem og tilknytning, skriver Lysvalsens forlægger, Maissa Darraji, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bogen handler også om at være barn i ’50erne, om forholdet mellem mennesker og dyr, om det at kaste sig over verden kontra at åbne sig modtagende. Det er en stilfærdig og euforisk hyldest til naturen og stilbilleder af steder og perioder. Alt dette fortælles og bearbejdes på en original måde. For hvilke stemninger bærer violonen, celloen og oboen? Og kan det enkelte instrument være bærer af vores livsmusik?

Kom og hør mere om denne vidunderlige bog. På dagen vil forlaget knytte nogle ord til bogen, forfatteren vil læse op, og der vil endda være plads til spørgsmål. Herefter kan man købe bogen og få den signeret. Der kan betales kontant eller med MobilePay.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi håber, at du har tid og lyst til at deltage, og glæder os til at se dig!

SU senest den 10. juni på kontakt@lysvalsen.dk eller telefon 5380 0787.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...