Formanden for Sundhedsudvalget glæder sig over det lave antal Corona-smittede i Sønderborg Kommune

16. april 2020 Samfund

Statens Seruminstitut offentliggør hver dag fordelingen af Corona-smittede borgere opgjort på landets kommuner og i Sønderborg Kommune er der under 20 registrerede smittede pr. 100.000 borgere og det glæder sundhedsudvalgets formand Helge Larsen:

”Sønderborg Kommune er sammen med to andre kommuner blandt de kommuner med færrest Corona-smittede borgere og det er så flot og skyldes i høj grad borgernes personlige ansvarlighed og den måde alle har grebet dagligdagen an på”, siger Helge Larsen til SønderborgNYT

Artiklen fortsætter under annoncen

Statens Seruminstitut offentligøre hver dag en rapport om udviklingen i antallet af Corona-smittede, og Sønderborg Kommune har over en længere periode, været blandt de kommuner, hvor der er registreret færrest Corona-smittede pr 100000 indbyggere:

”Som formand for Sundhedsudvalget er jeg stolt af den placering og det vidner om stor ansvarsfølelse hele vejen rundt i kommunen, lige fra frontpersonalet på plejehjem, sundhedsplejen med flere og ikke mindst kommunens borgere”, siger Helge Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Sønderborg Kommune er der 1-19 bekræftede Corona-smittede pr. 100.000 indbyggere, mens tallet for Aabenraa Kommune er 40-59 smittede, Tønder 20-39 smittede og i Haderslev Kommune er der, som i Sønderborg Kommune, 1-19 bekræftede Corona-smittede pr. 100.000 indbyggere. Det viser tallene fra Statens Seruminstitut den 15. april.

”Det kan næsten kun give moral til at fortsætte det gode arbejde, nu også blandt personalet på skoler, børnehaver og andre steder. Lad os nu alle hjælpe hinanden med at holde fast i afstandskravene, de mange gange håndvask og de øvrige anbefalinger. Vi har i fællesskab vist, at det nytter”, siger udvalgsformand Helge Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Politik, Sønderborg

Fyraftensmøde: Bliv klædt på til at stemme om forsvarsforbeholdet

23. maj 2022 Politik

Sidste debat inden afstemningen om forsvarsforbeholdet 1. juni, finder sted i salen i MultiKulturhuset i Sønderborg tirsdag den 31. maj klokken 16.00-18.30. Her bliver der mulighed for at få indblik i alle aspekter af spørgsmålet om en eventuel ophævelse af forsvarsforbeholdet, idet deltagerne i panelet repræsenterer både ja og nej-tilhængerne, ligesom der er en neutral […]

Læs mere...