Formanden for Sundhedsudvalget glæder sig over det lave antal Corona-smittede i Sønderborg Kommune

16. april 2020 COVID-19

Statens Seruminstitut offentliggør hver dag fordelingen af Corona-smittede borgere opgjort på landets kommuner og i Sønderborg Kommune er der under 20 registrerede smittede pr. 100.000 borgere og det glæder sundhedsudvalgets formand Helge Larsen:

”Sønderborg Kommune er sammen med to andre kommuner blandt de kommuner med færrest Corona-smittede borgere og det er så flot og skyldes i høj grad borgernes personlige ansvarlighed og den måde alle har grebet dagligdagen an på”, siger Helge Larsen til SønderborgNYT

Artiklen fortsætter under annoncen

Statens Seruminstitut offentligøre hver dag en rapport om udviklingen i antallet af Corona-smittede, og Sønderborg Kommune har over en længere periode, været blandt de kommuner, hvor der er registreret færrest Corona-smittede pr 100000 indbyggere:

”Som formand for Sundhedsudvalget er jeg stolt af den placering og det vidner om stor ansvarsfølelse hele vejen rundt i kommunen, lige fra frontpersonalet på plejehjem, sundhedsplejen med flere og ikke mindst kommunens borgere”, siger Helge Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Sønderborg Kommune er der 1-19 bekræftede Corona-smittede pr. 100.000 indbyggere, mens tallet for Aabenraa Kommune er 40-59 smittede, Tønder 20-39 smittede og i Haderslev Kommune er der, som i Sønderborg Kommune, 1-19 bekræftede Corona-smittede pr. 100.000 indbyggere. Det viser tallene fra Statens Seruminstitut den 15. april.

”Det kan næsten kun give moral til at fortsætte det gode arbejde, nu også blandt personalet på skoler, børnehaver og andre steder. Lad os nu alle hjælpe hinanden med at holde fast i afstandskravene, de mange gange håndvask og de øvrige anbefalinger. Vi har i fællesskab vist, at det nytter”, siger udvalgsformand Helge Larsen.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
7. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Pingvinreglementet – en Beatfortælling der genåbnede Sønderborghus

7. maj 2021 Kultur

Torsdag genåbnede Marianne Van Toornburg, Susan Ørum og guitaristen Mikkel Grue scenen i Black Spot i Sønderborghus efter nedlukningen og det gjorde de med Beatfortælling – en tankevækkende historie, som blev tilsat herlige sange med indhold, som passede glimrede ind i Susan Ørums fortælling. Og Sønderborghus’ medarbejder, Peter Tjørnelund var rigtig glad: “Det er rigtigt […]

Læs mere...