Formanden for Sønderborg Handel er ked af protestskilte

20. juni 2018 Erhverv

Op til Markedsdagene blev der gravet lystigt i Perlegade og de butiksejere, der bor ud for opgravningen er ikke i tvivl om, det har skadet deres omsætning betydeligt. Gravearbejdet er stadig i gang, fordi Perlegade er på vej gennem en større renovering og samtidig bliver der skiftet rør i fjernvarmesystemet.

“Det undrer mig, kommunen ikke får sat fart i arbejdet, så vi ikke mister for meget af vores sommeromsætning”, siger en butiksejer, der ikke vil have sit navn frem.

“Sønderborg vil være både turist- og erhvervsvenlig – og det skulle kommunen prøve at sætte handling bag”, siger butiksejeren.

Formand for Sønderborg Handel, Rikke Torré, siger:

“Jeg bliver simpelthen så ked af at se sådan noget og så giver det iøvrigt ikke bedre omsætning at sætte skilte op”, siger Rikke Torré til SønderborgNYT.

“Vi ved, at i juli vil der ligge asfalt i Perlegade, så vi kan holde vores sommersalg intakt”, siger Rikke Torré. Hun fortæller videre, det har vist sig, at arbejdet med fjernvarmerørene er mere konmpliceret end ventet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...