Præsidentskifte hos Soroptimisterne

24. januar 2023 Sønderborg
Formandsskifte. Privat foto
Formandsskifte. Privat foto

Soroptimist International Sønderborg har fået ny præsident og ny bestyrelse. Birthe Villemoes har overtaget præsidentembedet fra Hanne Thaysen. De øvrige bestyrelsesmedlemmer er Britta Madsen, Karin Bonde-Poulsen, Lotte Hecker Andersen, Karen Rosendahl, Eva Ottovay og Anne Lene Jessen

Soroptimisterne i Sønderborg er en del af Soroptimist International, som er et verdensomspændende netværk af kvinder med udtaleret for FN, skriver foreningen.Netværket arbejder for kvinders og pigers liv og rettigheder internationalt, nationalt og lokalt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi arbejder gennem bevidstgørelse, fortalervirksomhed og handling og ud fra mottoet: A global voice for women.

Arbejde og fokusområder

Støtte til kvinder og piger i Ukraine, Uddannelse af kvinder, Stop vold mod kvinder, FNs verdensmål.

Lokale projekter

Aktiviteter for kvinder og børn på Sønderborg Kvinde- og Krisecenter, Julehjælp – købmandsvarer og gavekort – til enlige og deres børn. Familierne er udvalgt af Mødrehjælpen og Bydelsmødre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lokale aktiviteter

Modeshow – genererer penge til donationer og projekter, Markering af 8. marts, Kulturnatten – sammen med Kvindeparaplyen, Orange Dage – sammen med Kvinde Krisecentret – sætter fokus på Vold mod kvinder.

Se mere på vores hjemmeside: Soroptimist-danmark.dk/soenderborg.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...