Fornemt besøg fra Italien

8. september 2015 Samfund

topTirsdag eftermiddag lidt over fem lagde den majestætiske superyacht, Forever One, til foran Sønderborg Slot. Yachten er 54 m lang, 10 m bred og har fem etager. Den øverste etage huser sol- og observertionsdæk og i agterenden er der blevet plads til en svimmingpool.

Der er en besætning på 13 personer til at holde skibet sejlende, lige fra maskinmester over tjenere til kaptajnen . Skibet er bygget i 2014 af det italienske værft ISA Yacht til en ukendt itateliensk rigmand der har dedikeret båden til sin kone, for som han har sagt: Hun er min for evigt, Forever One.

Artiklen fortsætter under annoncen

PH0A8599Forever One er med sin besætning på et sommerkrydstogt rundt om i Skandinavien, og forlader torsdag morgen Sønderborg for at sætte kursen mod Kiel, hvorefter turen går hjem til det italienske.

SønderborgNyt spurgte et besætningsmedlem hvorfor de lige ligger til i Sønderborg, og forklaringen var enkel:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har just været i København i et par dage, og chefen havde egentlig mere lyst til at se lidt andet af Danmark end blot København. Alle enhver kommer jo til København, men hvor mange kan sige de har besøgt feks Faaborg eller Sønderborg?”

Ja, se, det er vi jo glade for her i Sønderborg, at man vælger at slå et smut forbi hernede, i stedet for bare at fokusere på København.

Den majestætiske yacht tiltrak sig ret hurtigt en masse nysgerrige blikke og mange stak hovederne sammen for at udveklse småbidder af informationer, de havde opsnappet rundt omkring. På et tidspunkt trak en ældre dame af med hendes meget modvillige mand, for som hun sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hun ville hellere hen og have en is end at stå og glo på en båd, hun alligevel ikke havde råd til.”

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Juridisk brevkasse: Advokathuset Muurholm svarer på læser-spørgsmål om ophævelse af fælles forældremyndighed

24. juni 2021 Samfund

Kære Brevkasse, Jeg har to drenge på 6 og 8 år med min ekskone. Vi har fælles forældremyndighed, og hun har bopælen på begge børn. Der har altid været et højt konfliktniveau, og vores samarbejde fungerer bare ikke. Børnenes mor overholder næsten ingen af de aftaler, som vi indgår med hinanden, herunder vedrørende samvær, og […]

Læs mere...