Forrygende koncertoplevelse med MGK-elever og symfoniorkestret

28. februar 2018 Kultur

Onsdagens koncert i Koncertsalen i Alsion blev præcis det, som orkesterchef Nikolaj Andersen lovede publikum fra start.

Nemlig forrygende.

“Hvis symfoniorkestret skulle spille den koncert, der er på programmet i aften, så ville jeg mene, der skulle øves i en uge. Her har orkestret og MGK-eleverne brugt to dage og haft en generalprøve. Og jeg lover jer: Det bliver forrygende”, sgade orkesterchefn, inden musikerne foldede sig ud.

Maria Ottesen, Ida Fricke Jørgensen og Annemette Møller Hørgensen fra Mozarts Tryllefløjten og Malthe Hvidegaard Hartz leverede en arie fra Figaros Bryllup og efter Ida Fricke Jørgensen havde sunget endnu en arie fra Figaros Bryllup sang Line Schack Husted O mio babbino caro, der er komponeret af Puccini.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved hjælp af en violin, sit store talent og Mendelssohns violinkoncert i e-mol, sikrede MGK-eleven Rasmus Cornelius Hansen sig et stående bifald fra salen, hvor der især sad pårørende til MGK-eleverne, der kommer fra alle de sydjyske musikskolers talentlinier.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Tre kvinder er godt i gang med elektriker-uddannelsen

18. januar 2022 Uddannelse

Mange af de kvinder, som vælger håndværkerfagene, er vant til at være i undertal. Der er nemlig på langt de fleste uddannelser flere mænd i klasselokalerne. Alligevel vælger flere og flere kvinder at søge ind på erhvervsuddannelser – og vi er glade for at se flere kvindelige elever i håndværkerlokalerne hos os, skriver EUC Syd […]

Læs mere...