Forrygende koncertoplevelse med MGK-elever og symfoniorkestret

28. februar 2018 GALLERIER Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdagens koncert i Koncertsalen i Alsion blev præcis det, som orkesterchef Nikolaj Andersen lovede publikum fra start.

Nemlig forrygende.

“Hvis symfoniorkestret skulle spille den koncert, der er på programmet i aften, så ville jeg mene, der skulle øves i en uge. Her har orkestret og MGK-eleverne brugt to dage og haft en generalprøve. Og jeg lover jer: Det bliver forrygende”, sgade orkesterchefn, inden musikerne foldede sig ud.

Maria Ottesen, Ida Fricke Jørgensen og Annemette Møller Hørgensen fra Mozarts Tryllefløjten og Malthe Hvidegaard Hartz leverede en arie fra Figaros Bryllup og efter Ida Fricke Jørgensen havde sunget endnu en arie fra Figaros Bryllup sang Line Schack Husted O mio babbino caro, der er komponeret af Puccini.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved hjælp af en violin, sit store talent og Mendelssohns violinkoncert i e-mol, sikrede MGK-eleven Rasmus Cornelius Hansen sig et stående bifald fra salen, hvor der især sad pårørende til MGK-eleverne, der kommer fra alle de sydjyske musikskolers talentlinier.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

23. juli 2024 Erhverv, Gråsten

Messedeltagere skal opdage hvor skønt her er

23. juli 2024 Erhverv

De fire sønderjyske kommuner, Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev, har slået sig sammen om den første, fælles sønderjyske bosætnings- og jobmesse, ‘Bo- og Jobmessen Sønderjylland’. Den foregår fredag den 13. september kl. 12-15 i Ahlmannsparken i Gråsten. “Når vi er med i messen, så er det ganske enkelt for at fortælle, der ikke findes mange […]

Læs mere...