Fortæl kommunen hvem der skal have Brobygger-Prisen i år

13. juni 2018 Samfund

Brobygger-Prisen blev oprettet for at påskønne og fremme indsatsen for god integration. Den blev uddelt første gang i 2005 og er siden blevet et fast og festligt indslag, når byen syder af liv og glæde i forbindelse med Kulturnatten i august.

Datoen er i år 24. august og prisen uddeles af formanden for Integrationsrådet, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Hvis du kender én eller nogle, som gør en stor indsats for at fremme god integration af minoritetsgrupper i Sønderborg Kommune, så skal du senest den 29. juni kl. 08:00 sende en indstilling af vedkommende på mail: flch@sonderborg.dk

Personen, arbejdspladsen eller foreningen/organisationen skal ha’ gjort sig bemærket ved at integrere minoritetsgrupper, samarbejde på tværs af etniske grupper, gøre en forskel og gerne gå nye veje.

Sidste års prisvinder var Red Barnets familieoplevelsesklub, der bringer flygtningefamilier og lokale familier sammen i et trygt, sjovt og inkluderende fællesskab.

Året før var det Frelsens Hær, som fik prisen for et stort arbejde og engagement i forhold til nydanskere i Sønderborg-området.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...