Forum skal prioritere ideerne til udviklingen af Hertugbyen

1. marts 2017 Augustenborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

På borgermødet i januar i Kultursalen i Augustenborg, hvor næsten 300 borgere deltog, og igen i uge 4, da repræsentanter fra Sønderborg Kommunes politikere og forvaltning åbnede bykontor på Storegade i Augustenborg, kom der en masse spændende ideer til udvikling af Augustenborg.

Det er der nu kommet et samlet katalog ud af, som Hertugbyens Udviklingsforum vil prioritere og arbejde videre med.

Hertugbyens Udviklingsforums bestyrelse Svend Clausen, Helle Brodersen, Mie Søgaard, Birger Larsen, Karen Marie Hougaard, Poul Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hertugbyens Udviklingsforum er sat sammen med en bestyrelse på seks personer, bredt funderet på byens foreninger og handelsliv.

Udviklingsforummets formål er at være med til at fremtidssikre Hertugbyens udvikling til gavn for byens handel, bosætning, kunst og kultur, naturoplevelser samt arbejde på at tiltrække flere turister til byen.

Først et overblik

Målet er, at Udviklingsforummet skaber et overblik over de forslag, som kan sættes i gang på både kort og lang sigt. Som blot et lille eksempel er Slotskirken blevet åbnet i dagligdagen, ikke mindst til glæde for turister.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er masser af opgaver at tage fat på, og vi vil i bestyrelsen for Hertugbyens Udviklingsforum få brug for at hente hjælp hos byens foreninger og borgere til udførelse af de mange tiltag, vi ønsker der skal ske for vores by, skriver Udviklingsforummet i en pressemeddelelse.

Vi er sikre på, at vi kan få en masse af de ønsker, som borgerne har, gjort til virkelighed her i byen, med lokale midler. Men til de større projekter skal vi have hjælp af kommunen og til de helt store projekter skal vi ud og søge penge fra fonde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi modtager gerne flere ideer og forslag fra borgerne, så har du en god idé eller ønsker du at drøfte din idé, så kontakt formand Birger Larsen på tlf. 21 26 64 67 eller mail til birger.larsen1@hotmail.com

Læs meget mere på: hertugbyensudviklingsforum.dk

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 112, Gråsten

Kabinescooter kørte i vandet ved Egernsunbroen

24. oktober 2021 112

Natten til søndag, – klokken 03:32 – blev der ringet 112, fordi en kabinescotter var kørt i vandet fra Gråstensiden ved Egernsundbroen. “Vi rykkede til stedet med vores båd fra Sønderborg og Gråsten Frivillige Brandværn kom også til broen. Vi fandt køretøjet og fik det på land, men vi fandt ikke føreren”, siger indsatsleder Pia […]

Læs mere...