Forurening: Olielignende klumper drevet i land ved Kegnæs

3. april 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Natten til onsdag er der drevet nogle olielignende klumper ind på kystområdet fra Drejet ved Kegnæs og strækningen op til Fynshav.by7

Brand & Redning er sammen med Vej & Park i fuld i gang med oprydningen af klumperne, som efterfølgende vil blive sendt ind til Danmarks Miljøundersøgelse, hvor man vil undersøge, nøjagtig hvad de indeholder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brand & Redning og Vej & Park undersøger kyststrækningerne på det øvrige Als for at se, om de olielignende klumper , som er mellem 1 og 5 centimeter i diameter også findes her.

Vi formoder klumperne indeholder fedt eller olie, men det får vi først endeligt svar på, når Danmarks Miljøundersøgelse har fået undersøgt dem, fortæller beredskabschef Bjarne Neerman, og tilføjer at Brand & Redning har talt med Søværnets Operative Kommando (SOK), men her har man ikke noget bud på, hvorfra forureningen er kommet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Hos Brand & Redning opfordrer man til, at hvis man færdes med hunde på de strande, hvor klumperne er skyllet i land, så bør hundene holdes i snor, da man endnu ikke har fået analyseret klumpernes indhold.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Den internationale skole er indstillet til SEVERIN-PRISEN

16. september 2021 Uddannelse

Den internationale skole i Sønderborg med 168 elever vil gerne være mere synlige. Derfor oprettede skolen for et år siden en Facebookside, som nu er indstillet til SEVERIN-PRISEN 2021. For Sønderborg International School er det vigtigt, at forældre og andre interesserede kan følge med i børnenes hverdag på skolen. Derfor producerer de ældre klasser selv […]

Læs mere...