Forvaltningen arbejder videre med fejringen af Genforeningen 2020

31. marts 2020 Kultur

I Sønderborg Kommune arbejder forvaltningen lystigt videre på planerne med den store genforeningsbegivenhed i skanserne den 11. juli.

“Indtil videre arbejder vi videre og følger selvfølgelig alle anbefalingerne om Corona-virus”, siger direktør Inge Olsen, Kultur, Turisme og Bæredygtighed.

“Om det ender med en aflysning, kan vi ikke vide.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi kan jo ikke se fremtiden i en krystalkugle”, siger Inge Olsen til SønderborgNYT

Den officielle markering af 100-året for Genforeningen finder sted på Dybbøl Banke ved en Folkefest lørdag den 11 juli, hvor Dronningen og Kronprinsparret, statsminister Mette Frederiksen, Tysklands forbundspræsident Frank-Walter Steinmeier og Slesvig-Holstens ministerpræsident Daniel Günther deltager

I 1920 samledes mange tusinde mennesker på dette sted samme dag.

Om aftenen er der festmiddag på Alsik Hotel i Sønderborg med deltagelse af Dronningen, Kronprinsparret samt Prins Joachim og Prinsesse Marie.

HUSK – støt den lokale handel i en svær tid! .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...