Forvaltningen gør Green Makerspaces lejemål lovligt

30. oktober 2015 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Om godt en uge skal borgmester Erik Lauritzen klippe snoren til Green Makerspace, der flytter ind i en tom bygning på det tidligere kaserneområde ved Kær Vestermark

Frode Sørensen siger, at forvaltningen sikrer, At Green Makers kommer til at bo helt lovligt på Vestermark

Frode Sørensen siger, at forvaltningen sikrer, at Green Makerspace kommer til at bo helt lovligt på Vestermark

Artiklen fortsætter under annoncen

Den pågældende bygning er Vestermark 7A,  BBR-bygning 5, ejendomsnummer 24984 og har anvendelseskode 490: Bygning til anden institution, herunder kaserne, fængsel o. lign.

SønderborgNYT har fået oplyst, at der ikke er en verserende byggesag, så hvis ikke Green Makerspace vil arbejde med soldater, fængselsindsatte eller lignende, så er der et problem med Planloven.

Hertil siger formanden for Teknik- og Miøjøudvalget Frode Sørensen:

“Jeg kan oplyse, at Green Makerspace har lejet aftægtsboligen, således at lejemålet stopper inden spejderlejren i 2017. Det kræver en ændret arealanvendelse og byggetilladelse og derfor gennemfører forvaltningen en screening i næste uge for at få de nødvendige tilladelser på plads”, siger udvalgsformanden til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...