Forvaltningen gør Green Makerspaces lejemål lovligt

30. oktober 2015 Erhverv

Om godt en uge skal borgmester Erik Lauritzen klippe snoren til Green Makerspace, der flytter ind i en tom bygning på det tidligere kaserneområde ved Kær Vestermark

Frode Sørensen siger, at forvaltningen sikrer, At Green Makers kommer til at bo helt lovligt på Vestermark

Frode Sørensen siger, at forvaltningen sikrer, at Green Makerspace kommer til at bo helt lovligt på Vestermark

Artiklen fortsætter under annoncen

Den pågældende bygning er Vestermark 7A,  BBR-bygning 5, ejendomsnummer 24984 og har anvendelseskode 490: Bygning til anden institution, herunder kaserne, fængsel o. lign.

SønderborgNYT har fået oplyst, at der ikke er en verserende byggesag, så hvis ikke Green Makerspace vil arbejde med soldater, fængselsindsatte eller lignende, så er der et problem med Planloven.

Hertil siger formanden for Teknik- og Miøjøudvalget Frode Sørensen:

“Jeg kan oplyse, at Green Makerspace har lejet aftægtsboligen, således at lejemålet stopper inden spejderlejren i 2017. Det kræver en ændret arealanvendelse og byggetilladelse og derfor gennemfører forvaltningen en screening i næste uge for at få de nødvendige tilladelser på plads”, siger udvalgsformanden til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 KV21, Sønderborg

Sønderborg Kommune ser gerne en høj stemmeprocent ved kommunalvalget

18. maj 2021 KV21

Når der er kommunalvalg i november, så er det målet for Sønderborg Kommune at valgdeltagelsen bliver lige så god som ved det seneste kommunalvalg. “Der lå vi over landsgennemsnittet og det skal vi gerne gentage”, siger chefen for Byrådssekretariatet, Pernille Svindt Lentfer, til SønderborgNYT. Hun fortæller, at der op til valget kommer en række initiativer, […]

Læs mere...