Fotoudsdtillingen Liv Med Sclerose på Rådhustorvet

14. august 2018 Samfund

Fotoudstillingen Liv Med Sclerose skal åbne danskernes øjne for, at der er mange måder at leve et liv med sclerose på. Den prisvindende fotograf Nikolai Linares har i en række billeder fanget 10 danskere diagnosticeret med sclerose i situationer, der viser, hvordan deres hverdag er påvirket af sygdommen.

Fotoudstillingen kan opleves på Rådhustorvet fra den 17. august – 31. august, skriver Roche, der står bag udstillingen, i en mail til SønderborgNYT.

Billederne til fotoudstillingen er skudt af den prisvindende fotograf Nikolai Linares, der i marts 2018 vandt Årets Sportsbillede – Reportage til Årets Pressefoto samt en bronze-pris i kategorien Sports ved World Press Photo Contest i april 2018.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nikolai Linares er kendt for sine ærlige og flotte reportager fra virkeligheden, hvor han i et umiddelbart simpelt billede formår at fange det stærke udtryk, som man kan blive ved med at gå på opdagelse i.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...