Fra 1. oktober er der el-dele-biler i Fynshav

23. september 2016 Augustenborg

Lørdag den 1. oktober ruller eldelebiler fra TADAA!, for første gang ud på vejene i Fynshav. Elbilerne er en unik mulighed for borgerne, der nu kan booke en elbil, når de har brug for det.

Delebilsordningen er et samarbejde med Energistyrelsen, ProjectZero, Sønderborg kommune, Landdistrikterne i Sønderborg, E.ON, Insero, TADAA! og Landdistrikternes Fællesråd, som sammen arbejder for at få delebiler på vejene i landdistrikterne, hvor delebiler er et sjældent syn, skriver ProjectZero i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Målet med at stille delebiler til rådighed for Fynshav, hvor de får holdeplads ved Dagli’ Brugsen,  er at skabe en økonomisk bæredygtig delebilsmodel, der dækker transportbehovene og som på sigt kan udbredes til andre landdistrikter og småbyer i Danmark.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...