Fra 1. oktober er der el-dele-biler i Fynshav

23. september 2016 Augustenborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Lørdag den 1. oktober ruller eldelebiler fra TADAA!, for første gang ud på vejene i Fynshav. Elbilerne er en unik mulighed for borgerne, der nu kan booke en elbil, når de har brug for det.

Delebilsordningen er et samarbejde med Energistyrelsen, ProjectZero, Sønderborg kommune, Landdistrikterne i Sønderborg, E.ON, Insero, TADAA! og Landdistrikternes Fællesråd, som sammen arbejder for at få delebiler på vejene i landdistrikterne, hvor delebiler er et sjældent syn, skriver ProjectZero i en pressemeddelelse.

Målet med at stille delebiler til rådighed for Fynshav, hvor de får holdeplads ved Dagli’ Brugsen,  er at skabe en økonomisk bæredygtig delebilsmodel, der dækker transportbehovene og som på sigt kan udbredes til andre landdistrikter og småbyer i Danmark.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 112, Nordborg

Bilist leverede en positiv narkotest

23. april 2021 112

Natten til fredag – klokken 01:20 standsede en politipatrulje en 23-årig mand, som kørte i bil i Nordborg. “Bilens fører, som er fra Nordborg, blev narkotestet og der var udslag på hash, så han blev anholdt”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg. Udover det hash, som bilisten, ifølge testen, havde i blodet, så […]

Læs mere...