Fra begyndelsen af 2017 kan nybagte mødre gå til Kangatraining

13. december 2016 Augustenborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Kangatraining hedder den nye efterfødselstræning for mødre og babyer fra 8 uger. Mens baby tager sig en god lur i bæreselen, kan den nybagte mor – uden forstyrrelser – komme i form efter fødslen. Der er holdstart i Sønderborg og Broager i uge 2 i det nye år.

Som Kangatrainer nummer to i Danmark bringer Sarah Nesbigall nu den populære efterfødselstræning fra de tysksprogede lande til Sønderborg og omegn.

Hun har selv oplevet, at det kan være svært at få trænet, hvis ens baby er mest tryg ved at være tæt hos mor. Kangatraining opfylder derfor både mors og babys behov: Baby kan nyde den tætte kontakt til sin mor, og mor kommer i form sammen med andre mødre, skriver Sarah Nesbigall i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det komplette workout gavner både kondition, muskelstyrke og –kapacitet, koordination og får overflødige kilo til at smelte. Træningen – med både dans og aerobicøvelser – er helt og aldeles tilpasset kvindens krop efter fødslen: Bækkenbunden skånes og styrkes, der tages hensyn til de stadigvæk lange mavemuskler samt bløde led og ledbånd.

Sarah Nesbigall , som også er uddannet slyngevejleder fra ClauWi slyngeskolen, giver en gratis introduktion til ergonomisk babybæring i den første træningsenhed. Forskellige ergonomiske bæreseler kan testes og lånes gratis igennem hele kurset. Man behøver ikke at have kendskab til bæreseler i forvejen – alle nye mødre – uanset alder og form –  kan deltage efter efterfødselskontrol hos lægen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere og tilmeld dig på abeunger.dk.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. juni 2023 Politik, Sønderborg

Avnbøløstenborgere spurgte om Venstre og Socialdemokratiet holder ‘vindmølle-løfterne’ fra 2013

1. juni 2023 Politik

Op til onsdagens byrådsmøde demonstrerede en gruppe såkaldte nærborgere til Avnbøløsten imod, at deres område kommer med i Kommuneplanen, som et sted, hvor der kan stilles vindmøller op. De demonstrerende borgere mener, at det forringer deres levested – i forvejen er de generet af motorvejen. Iøvrigt er det tredje gang på 10 år, de kæmper […]

Læs mere...