Fra begyndelsen af 2017 kan nybagte mødre gå til Kangatraining

13. december 2016 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Kangatraining hedder den nye efterfødselstræning for mødre og babyer fra 8 uger. Mens baby tager sig en god lur i bæreselen, kan den nybagte mor – uden forstyrrelser – komme i form efter fødslen. Der er holdstart i Sønderborg og Broager i uge 2 i det nye år.

Som Kangatrainer nummer to i Danmark bringer Sarah Nesbigall nu den populære efterfødselstræning fra de tysksprogede lande til Sønderborg og omegn.

Hun har selv oplevet, at det kan være svært at få trænet, hvis ens baby er mest tryg ved at være tæt hos mor. Kangatraining opfylder derfor både mors og babys behov: Baby kan nyde den tætte kontakt til sin mor, og mor kommer i form sammen med andre mødre, skriver Sarah Nesbigall i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det komplette workout gavner både kondition, muskelstyrke og –kapacitet, koordination og får overflødige kilo til at smelte. Træningen – med både dans og aerobicøvelser – er helt og aldeles tilpasset kvindens krop efter fødslen: Bækkenbunden skånes og styrkes, der tages hensyn til de stadigvæk lange mavemuskler samt bløde led og ledbånd.

Sarah Nesbigall , som også er uddannet slyngevejleder fra ClauWi slyngeskolen, giver en gratis introduktion til ergonomisk babybæring i den første træningsenhed. Forskellige ergonomiske bæreseler kan testes og lånes gratis igennem hele kurset. Man behøver ikke at have kendskab til bæreseler i forvejen – alle nye mødre – uanset alder og form –  kan deltage efter efterfødselskontrol hos lægen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere og tilmeld dig på abeunger.dk.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
29. marts 2024 Sønderborg, Frivillige

Aabenraa Selvhjælp vil hjælpe seksuelt krænkede i Sønderborg

29. marts 2024 Sønderborg

Voksne med senfølger efter seksuel krænkelse i barndommen kæmper med psykiske og/eller fysiske følgereaktioner. De hyppigst forekommende er PTSD, angst, lavt selvværd, tvangsforestillinger, problemer med krop og seksualitet, selvskadende, suicidal eller seksualiseret adfærd, spiseforstyrrelser og stofmisbrug. Ventetiden for at komme i behandling er over to år. Det betyder, at borgerne ikke få hjælp hurtig. Vi […]

Læs mere...