Fra den 8. juni køres 87.000 nye affaldscontainere ud til brugerne

26. maj 2020 Erhverv

Sønderborg Forsyning har stillet hele 5000 affaldsbeholdere ved Nordals Idrætscenter og der bliver de stående frem til 8. juni.

“Fra den 8. juni begynder vi at køre dem ud til husstandene og sommerhusområderne er de første, der får nye affaldsbeholdere og derefter følge resten”, siger direktør Hans Erik Kristoffersen til SønderborgNYT..

Han fortæller videre, at de 5000 beholdere ved idrætscenteret på Nordals blot er en lille del af de beholdere, der skal køres ud.

“Vi skal have fordelt 87.000, så det er noget af en logistikopgave, der venter os”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Forsyning indfører til september et nyt affaldssorteringssystem med tre affaldsbeholdere og en miljøkasse som standardløsning for almindelige husstande. Løsning lever op til regeringens udspil med husstandsindsamling af restaffald, madaffald, pap, papir, metal, glas, plastik, mad- og drikkekartoner samt farligt affald.

Alle hus- og sommerhusejere fik brev i e-boks i sidste uge, hvor de kunne se, i hvilke uger de vil få leveret deres nye beholdere.

Her på linket kan du se, hvornår din husstand får de nye affaldsbeholdere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foto: Per Franson.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...