Fra lørdag hænger Birgitte Fylkings værker i KunstPunkt

28. juli 2021 Kultur

Birgitte Fylking, en billedkunstner fra Køge, udstiller fra lørdag i Kunstpunkt. Hendes malerierne er hovedsagelig abstrakt ekspressionisme udført i akryl og olie på lærred. Der vil også være arbejder med akvarel, tusch, farveblyant med mere på papir.

Birgitte Fylking er autodidakt, har aldrig modtaget undervisning i maleri, men har fundet sin egen vej gennem farvernes verden, skriver KunstPunkt i en pressemeddelelse.

Det er – og har altid været – farverne, der både fascinerer og motiverer. Hvert eneste maleri er et eksperiment, der bringer hende et nyt sted hen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arbejdsprocessen er ustruktureret og tager udgangspunkt i et tilfældigt og ret kaotisk udtryk af farver, hvor der males og overmales i en uendelighed. Selvom det således er ret tilfældigt, hvilken vej maleriet tager – er det forunderlige, at når hun står med det færdige maleri, oplever hun det som et hele, der taler sit eget sprog, og hvor intet mere er tilfældigt.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...