Fra lørdag er Alsion Fazer Food Services vært i Café Alsion

29. juni 2017 Erhverv

Det er Fazer Food Services, der fra lørdag byder på mad og drikke i Café Alsion, hvor det hidtil har været Pia Bartholin, der har sikret maden til de studerende, koncertgæster og selskaber.

“Vi har holdt flere møder med Alsions beslutningstagere, så vi ved, hvad det er, de forventer sig fra os – og vi har selvfølgelig også været i løbende dialog med Pia Bartholin, som jo selv har valgt at stoppe i Café Alsion”, siger administrerende direktør Morten Hammerich fra Fazer Food Services, der bor i Odense.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fazer Food Services står for kantinedriften i godt 160 virksomheder i Danmark og forbereder sig altid på bedste vis, når de går ind i et samarbejde og de præsenterer naturligvis et skræddersyet oplæg til den virksomhed, der skal laves kontrakt med.

“Forleden havde vi sektorchef  Martin Brandt til koncert med Sønderjyllands Symfoniorkester, så han kunne fornemme stemningen og se den scene, som Pia Bartholin havde sat i cafeen”, siger Morten Hammerich til SønderborgNYT. Det er på ingen måde tanken at ændre alting radikalt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her det gæster fra WoodSculpture, der har hyggeaften i Café Alsion.

”Cafe Alsion skal fortsat være et positivt bekendtskab for de mange daglige brugere, hvad enten det er ansatte, studerende, gæster til et selskab eller besøgende i kultur- og koncerthuset.”, siger Morten Hammerich, der beholder de ansatte fra Café Alsion, som har mødt deres nye arbejdsgiver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Glade medarbejdere

“Deres oplæg til Café Alsion lyder rigtigt godt, så vi er optimistiske”, siger kokken Tommy Petersen Skriver til SønderborgNYT. Og Pia Bartholin, der forlader Café Alsion for at bruge krudtet på Huset Blom, er også optimist:

“Det har været helt gnidningsløst at lægge Café Alsion i andres hænder og jeg er optimist på både de studerendes og andre gæsters vegne”, siger Pia Bartholin til SønderborgNYT.

Mere grønt og mere lokalt

 

Det er oppe i tiden, at vi skal passe på vores sundhed og på klimaet, så vi vil arbejde henimod endnu mere grønt i køkkenet på Café Alsion. Og det vil langt overvejende være danske lokale råvarer i sæson, da ærter, asparges og jordbær – for at nævne nogle højaktuelle varer – nu engang er bedst og billigst, når sæsonen er på sit højeste. Og så giver det nu engang mere mening at handle lokalt, fremfor at transportere en masse varer ind fra udlandet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så kan studerende og øvrige brugere også følge årets gang”, siger Morten Hammerich.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...