Fra onsdag kan du hygge dig på Brøggeriet

19. maj 2020 Erhverv

Onsdag kl. 11:00 slår Brøggeriet Sønderborg langt om længe dørene op igen efter en ufrivillig coronapause på to måneder. Brøggeriet ser frem til at byde deres gæster velkommen både inde og ude.

Brøggeriet, der har serveret god mad og drikke på Rådhustorvet i Sønderborg, har på grund af coronavirussen været lukket siden den 11 marts. Men i morgen, onsdag, klokken 11:00, åbner Brøggeriet igen for både køkken og fadølshaner. Det bliver med servering for siddende gæster både inde i cafeen og ude på Rådhustorvet.

Artiklen fortsætter under annoncen

De sidste par dage er der blevet arbejdet i døgndrift på at gøre restauranten helt klar til genåbningen og det er en glad restauratør, der ser frem til at byde både medarbejdere og gæster tilbage:

”Det har været to lange måneder, så vi kan næsten ikke vente med at åbne for vores gæster igen. På Brøggeriet lever og ånder vi for vores gæster. Så når man pludselig får at vide, at man skal holde lukket på grund af en virus, så er det svært at holde humøret oppe. Men nu er vi klar igen. Medarbejderne er tilbage og vi glæder os bare til at komme i gang igen”, fortæller Henrik Danekilde i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nye retter på kortet

På Brøggeriet har man også forsøgt at få noget positivt ud af lukkeperioden. Derfor er der blevet arbejdet på et nyt og spændende menukort – der vil dog i opstarten være tale om et reduceret menukort som gradvist vil blive udvidet.

God afstand mellem bordene og masser af håndsprit

Indtil vi er på den anden side af corona-epidemien, vil Brøggeriet kun være åbent for siddende gæster – ude og inde – og der vil være ekstra afstand mellem bordene. Derudover vil der være rigelig adgang til håndsprit til gæsterne og alle borde bliver afsprittet og ekstra rengjort inden nye gæster får plads.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi følger selvfølgelig alle myndighedernes anvisninger, så vi kan skabe en tryg og sikker oplevelse for vores gæster. Derfor er vi også sikre på, at vi kan give gæsterne en rigtig god oplevelse, selvom der er lidt mere afstand mellem bordene”, siger restaurantchef Michel Schweitz.

Brøggeriet har plads til 150 siddende gæster ude og inde og holder åbent alle dage mellem 11.00-24.00

Husk, at ingen selskaber må være på mere end 10 personer.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk