Glædelig Jul og Godt Nytår fra SønderborgNYT

24. december 2017 Erhverv

SønderborgNYT ønsker alle læsere, annoncører og samarbejdspartnere en rigtig god jul og et godt nytår.

2017 har på mange måder været et godt og spændende år for SønderborgNYT med en række store investeringer i – blandt andet – en ny struktur og et nyt design på vores hjemmeside – og ikke mindst – en forbedret udgave af vores mobilside, som godt halvdelen af SønderborgNYTs læsere benytter hver dag.

Samtidig skiftede vi til en ny teknisk platform, så hastigheden blev væsentligt øget og vi har allerede kunne måle, at SønderborgNYTs godt 50.000 læsere nu læser flere historier og bliver længere på SønderborgNYT, hvilket var det primære formål med investeringen i nyt design og teknik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indholdsmæssigt bød 2017 på et kommunalvalg og samtidig premiere på vores live-tv – sendt direkte til SønderborgNYTs flere end 16.500 følgere på Facebook – i en høj, teknisk og produktionsmæssig kvalitet. Live-tv er kommet for at blive og fremover vil SønderborgNYT dække mange lokale begivenheder live.

2017 var også året, hvor SønderborgNYT for alvor fik de lokale annoncører på SønderborgNYT og mange nye lokale kunder valgte at investere en del af deres markedsføringsbudget på SønderborgNYT og dermed sikre, at SønderborgNYT fortsat kan levere gratis, lokale nyheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT vil fortsætte den positive udvikling og komme med nye indholdsprodukter og mere live-tv til Sønderborgenserne i 2018 og vi er taknemlig for, at mange af vores kunder har fornyet annonceaftalerne for 2018 og dermed sikrer SønderborgNYTs økonomiske fundament, så vi fortsat kan investere i mere lokalt indhold fra og om Sønderborg.

SønderborgNYT har besluttet at støtte Frelsens Hær i Sønderborg med en kontant donation i stedet for de traditionelle julegaver og julehilsner til kunder og samarbejdspartnere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Frelsens Hær i Sønderborg gør en fantastisk indsats for at hjælpe udsatte familier og det er af stor betydning, at man ser en familie som en helhed, når der skal findes løsninger, som kan gøre tilværelsen mere tålelig. Frelsens Hær er for nogle et værn mod håbløshed og modløshed og dét store arbejde vil SønderborgNYT gerne støtte op omkring – derfor vores kontante donation.

Vi ønsker alle en god jul og et godt nytår!

Michael Kjær & Ole Kæhler

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2021 Politik, Sønderborg, Uncategorized

Samlet vederlagsomkostning til formænd og næstformand stiger i ny udvalgsstruktur

30. november 2021 Politik

Som SønderborgNYT tidligere tirsdag kunne fortælle, skal byrådet træffe beslutning om en ny udvalgsstruktur for den kommende byrådsperiode. Det betyder blandt andet, at der fremover bliver ét stående udvalg mere og dermed stiger den samlede vederlagsomkostning til formænd og næstformand i de såkaldte ’stående’ udvalg, hvis forslaget godkendes. Samlet set stiger den årlige, samlede omkostning […]

Læs mere...