Fra Paris via Alsion til Oslo i elbil

14. februar 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Frederic Joint og Jean-Baptiste Segard er nogle af personerne bag opfindelsen EP Tender og forleden gjorde de holdt ved ProjectZero og Alsion på deres vej i elbil fra Paris til Oslo.

EP Tender er en lille påhængstrailer til elbiler, som under kørslen generer strøm via en generator til elbilen, sådan at elbilens batteri får en længere rækkevidde. Selvom der anvendes brændstof til at trække generatoren, så køres der fortsat med 95 procent el”, siger Jean-Baptiste Segard, direktør for EP Tender i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den øgede rækkevidde er en fordel, når elbilejerne et par gange om året har behov for at køre over længere afstande. På den måde har de mulighed for at leje en EP Tender fremfor at leje en traditionel bil. Derudover undgår elbilejerne mange og lange stop for at oplade elbilens batteri.

Når vi har tanket EP Tenderen helt op, har vi en rækkevidde på 500 km, og på den måde kan størstedelen af bilisternes kørselsbehov dækkes”, fortæller Jean-Baptiste Segard og forsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

”På sigt ønsker vi at udskifte brændstoffet med hydrogen eller batterier, når teknologien er så langt, at det bliver rentabelt, og traileren ikke bliver for tung”.

Nysgerrigheden er stor

Frederic Joint og Jean-Baptiste Segard har under deres rejse til Sønderborg oplevet mange nysgerrige blikke og kommentarer, fordi mange gerne ville vide mere om deres lille smarte påhængstrailer.

”Da vi kørte over den dansk-tyske grænse, var grænsepolitiet meget interesseret i vores lille påhængstrailer og de ville gerne høre, hvordan den fungerer“.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Kultur, Nordborg

MC Als Heimerz har åbent hus den 9. juli

30. juni 2022 Kultur

Den 9. juli – mellem klokken 13 og 17 – er der åbent hus hos MC Als Heimerz, som står klar med kaffe, kage og ringriderpølser til en billig penge. Det skriver klubben i en pressemeddelelse. “Endelig er det muligt at inviterer andre på besøg og vi glæder os til at få en snak med […]

Læs mere...