Fra SønderborgNYT til alle Jer: Godt Nytår!

31. december 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

SønderborgNYT siger: Tak for 2016 til læsere og annoncører, der bruger Sønderborgs lokale nyhedsmedie.

2016 – et år med fremgang

Ole Kæhler er klar til 364 arbejdsdage i 2017.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det har været et år med stor fremgang i antallet af læsere og den fremgang har vi planer om at fortsætte i 2017”, siger redaktør Ole Kæhler, som løbende har samtaler med en lille række fagfolk om indholdet på SønderborgNYT.

SønderborgNYT læses ved årets udgang af flere end 50.000 unikke læsere og SønderborgNYTs Facebookside fortsætte også med at vokse og nu følger flere end 13.000 med.

SønderborgNYT har henover året arbejdet med nye kommercielle produkter og måder til at annoncørerne bedst kommer i kontakt med de mange læsere og det har annoncørerne kvitteret for i forbindelse med årsaftale-forhandlingerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“I dag tilbyder vi en buket af kommercielle produkter til annoncørerne og med vores indgående viden om, hvad der virker – og ikke virker – kan vi sammensætte nogle meget attraktive årsaftale-produkter som flettes sammen med vores kunders anden markedsføring og deres egne webkanaler, eksempelvis Facebook”, fortæller Michael Kjær, der står for SønderborgNYTs kommercielle udvikling.

 

2017 – mere TV og kommunalvalg

Det seneste halve år har SønderborgNYT testet, om TV-indslag fanger læsernes interesse og det er der ingen tvivl om at det gør.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Stort set alle de TV-indslag, vi har produceret, er blevet set af 5 til 15 gange flere læsere/seere end vores traditionelle tekstbaserede artikler og den samme effekt har annoncørerne også oplevet, når de traditionelle bannerannoncer skiftes ud med videobannere og webfilm-indslag”, siger Ole Kæhler.

Til november skal der vælges nye byrådsmedlemmer og blandt dem en borgmester og valgkampen tegner til at blive spændende.

“Ved seneste kommunalvalg for fire år siden fik SønderborgNYT sit første, store gennembrud og derfor sætter vi alle sejl til, for at give såvel de lokale politikere og alle vælgere den bedste dækning – og vi starter lige om lidt med at oprette et særligt kommunalvalg-område på SønderborgNYT, hvor vi samler alt vores indhold om kommunalvalget i Sønderborg”, siger Ole Kæhler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et af de projekter som sættes i gang er en teknisk opgradering af SønderborgNYT, så SønderborgNYTs side rent teknisk vil blive hurtigere. Desuden skal en ny løsning udvikles til SønderborgNYTs læsere, der bruger en mobiltelefon til at følge med i de lokale nyheder. Et andet projekt er at få et særligt område for virksomheder, der søger lokal arbejdskraft.

2017 vil byde på flere nye tiltag til såvel læserne som annoncørerne, hvor afsættet fortsat er gratis lokale nyheder med historier fra og om Sønderborg – produceret og publiceret lokalt fra Sønderborg, hvor SønderborgNYT er forankret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Godt Nytår!

Ole Kæhler & Michael Kjær

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...