Frank Andersen er ny formand i Nordals Boldklub

16. august 2021 Nordborg
Fran Andersen og Jesper Larsen. Foto: MB
Fran Andersen og Jesper Larsen. Foto: MB

Ved generalforsamling forleden fik Nord-Als Boldklub ny formand efter Jesper Larsen som har haft posten i 8 ½ år. Jesper Larsen genopstillede ikke og ved den udsatte generalforsamling valgte klubben Frank Andersen som ny formand.

“Jeg er utrolig stolt over at have været formand i ‘min’ egen klub. Samtidig har det været et privilegie og en fornøjelse at arbejde sammen med bestyrelsen og de mange andre frivillige. Glæden har klart overskygget arbejdet som følger med formandsposten”, siger Jesper Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klubben har tradition for lange formandskaber. Jesper Larsen overtog posten i 2013 fra forhenværende formand Jens Hansen, som havde siddet i 10 år og før ham Peter Glock i 12 år. Formandskaber af den længde har skabt kontinuitet og arbejdsro i klubben.

“Jeg ser virkelig frem til opgaven som formand og går ydmygt til den. Jeg ved det er en klub som betyder meget for mange og for lokalområdet”, siger den nyvalgte formand Frank Andersen, som i øvrigt også er træner i klubben og har været spiller siden han var dreng.

Artiklen fortsætter under annoncen

Generalforsamlingen skulle, ifølge vedtægterne, have været afholdt i januar måned, men det satte restriktionerne en stopper for. Derfor var generalforsamlingen udsat til august.

“Det har været meget specielt at holde generalforsamling i august, men også sjovt at være med til den første sommer-version. Det var et vemodigt farvel til formandsposten, men også det helt rigtige tidspunkt for mig. Jeg stiller op til kommunalvalget i år, hvor jeg bl.a. vil kæmpe for at flere børn kommer til dræt og flere bliver en del af foreningslivet, samtidig med at jeg vil repræsentere og kæmpe for Nordals”, siger Jesper Larsen, der fortsætter som menigt bestyrelsesmedlem i klubben og som træner for de yngste.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som de fleste andre foreninger ser Nord-Als Boldklub ind i prognoser, som siger faldende børnetal og medlemsnedgang, selvom medlemstallet har været stabilt omkring 300 de seneste tre-fire år. Prognoserne slår dog ingenlunde den nye formand ud.

“Vi skal arbejde og sørge for at flere børn og unge kommer til fodbold og idræt generelt. Det er godt for børnene, deres forældre, foreningslivet, ja det er faktisk godt for os alle sammen. Det tror jeg på kan lykkes”, siger Frank Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved generalforsamlingen blev Beth Jensen valgt som ungdomsformand efter Jørgen Bundgaard trådte af og Thom Jørgensen blev ny seniorformand efter Lars Møllerskov, som ikke genopstillede.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...