Frank Jæger Nielsen siger ja til fælleseuropæiske Patentdomstol.

16. marts 2014 Erhverv

Tillidsrepræsentant, medlem af bestyrelsen i Metal Sønderborg, Dansk Metal, Frank Jæger Nielsen, skriver:

Forestående valg til Europa-Parlamentet overskygger den meget vigtige afstemning, der sideløbende skal være på den fælleseuropæiske Patentdomstol.

Frank Jæger Nielsen.

Frank Jæger Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis Danmark kommer med i det fælles patent, vil det gøre det lettere for vores hurtigt tænkende, innovative virksomheder at søge patenter i hele Europa på én gang.

De små og enkeltmands-virksomheder der i dag drives på bankernes nåde, har ikke råd til fordyrende ansøgninger og til at forfølge eventuelle patentrøvere i forskellige lande. Det er derfor godt, at man på forhånd har sagt, at der kommer en lokal afdeling af domstolen i Danmark, med dansk dommer, således at der føres sager på dansk og at – hvis der skal retsforfølges i andre lande – stilles danske tolke til rådighed. Det er et stort skridt i den rigtige retning for et lille land, der er nr. 2 i Europa i innovation med patenter til følge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fremadrettet er der danske arbejdspladser i at udvikle nye ideer. Derfor er det min påstand, at virksomhederne i Danmark har brug for at kunne beskytte deres egne patenter til et økonomisk ansvarligt prisniveau, der ikke belaster driften mere end højst nødvendigt.

Jeg stemmer JA til den fælleseuropæiske Patentdomstol.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...