Frank Jæger Nielsen siger ja til fælleseuropæiske Patentdomstol.

16. marts 2014 Erhverv

Tillidsrepræsentant, medlem af bestyrelsen i Metal Sønderborg, Dansk Metal, Frank Jæger Nielsen, skriver:

Forestående valg til Europa-Parlamentet overskygger den meget vigtige afstemning, der sideløbende skal være på den fælleseuropæiske Patentdomstol.

Frank Jæger Nielsen.

Frank Jæger Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis Danmark kommer med i det fælles patent, vil det gøre det lettere for vores hurtigt tænkende, innovative virksomheder at søge patenter i hele Europa på én gang.

De små og enkeltmands-virksomheder der i dag drives på bankernes nåde, har ikke råd til fordyrende ansøgninger og til at forfølge eventuelle patentrøvere i forskellige lande. Det er derfor godt, at man på forhånd har sagt, at der kommer en lokal afdeling af domstolen i Danmark, med dansk dommer, således at der føres sager på dansk og at – hvis der skal retsforfølges i andre lande – stilles danske tolke til rådighed. Det er et stort skridt i den rigtige retning for et lille land, der er nr. 2 i Europa i innovation med patenter til følge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fremadrettet er der danske arbejdspladser i at udvikle nye ideer. Derfor er det min påstand, at virksomhederne i Danmark har brug for at kunne beskytte deres egne patenter til et økonomisk ansvarligt prisniveau, der ikke belaster driften mere end højst nødvendigt.

Jeg stemmer JA til den fælleseuropæiske Patentdomstol.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...