Frank Jæger Nielsen siger ja til fælleseuropæiske Patentdomstol.

16. marts 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Tillidsrepræsentant, medlem af bestyrelsen i Metal Sønderborg, Dansk Metal, Frank Jæger Nielsen, skriver:

Forestående valg til Europa-Parlamentet overskygger den meget vigtige afstemning, der sideløbende skal være på den fælleseuropæiske Patentdomstol.

Frank Jæger Nielsen.

Frank Jæger Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis Danmark kommer med i det fælles patent, vil det gøre det lettere for vores hurtigt tænkende, innovative virksomheder at søge patenter i hele Europa på én gang.

De små og enkeltmands-virksomheder der i dag drives på bankernes nåde, har ikke råd til fordyrende ansøgninger og til at forfølge eventuelle patentrøvere i forskellige lande. Det er derfor godt, at man på forhånd har sagt, at der kommer en lokal afdeling af domstolen i Danmark, med dansk dommer, således at der føres sager på dansk og at – hvis der skal retsforfølges i andre lande – stilles danske tolke til rådighed. Det er et stort skridt i den rigtige retning for et lille land, der er nr. 2 i Europa i innovation med patenter til følge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fremadrettet er der danske arbejdspladser i at udvikle nye ideer. Derfor er det min påstand, at virksomhederne i Danmark har brug for at kunne beskytte deres egne patenter til et økonomisk ansvarligt prisniveau, der ikke belaster driften mere end højst nødvendigt.

Jeg stemmer JA til den fælleseuropæiske Patentdomstol.

13. april 2024 Sønderborg, Frivillige

Gå en tur på Kær og støt julemærkehjemmene

13. april 2024 Sønderborg

Lions Danmark har i årenes løb støttet Julemærkehjemmene med ca. 2,8 millioner kroner og nu inviterer klubberne i Sønderborg Kommune til, at du og alle andre kan møde op den 5. maj og gå 1000 meter, nyde naturen i godt selskab – måske med familien, nogle naboer, kolleger eller venner – og støtte Julemærkehjemmet Fjordmark. […]

Læs mere...