Fredag åbnede Matas i Borgen igen

20. marts 2020 COVID-19

Fredag åbnede Matas i Borgen igen.

Efter myndighederne torsdag morgen bekræftede, at Matas er inkluderet i gruppen af samfundsnødvendige butikker, og derfor kan holde åbent i landets centre, har Matas beslutter at genåbne 50 centerbutikker fra og med fredag morgen.

“Vi følger myndighedernes anvisninger til punkt og prikke og vi har et samfundsansvar at leve op til” siger adm. dir. i Matas Gregers Wedell-Wedellsborg i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Danskerne har i særlig grad i en sundhedskrise brug for de produkter, vi har på hylderne: Hygiejne, håndkøbsmedicin, basal personlig pleje, helsekost og termometre mm. Alt sammen noget, der kan være med til begrænse smitte og hjælpe, hvis man er ramt af sygdom”, siger Gregers Wedell-Wedellsborg.

De 50 centerbutikker, som genåbner fredag morgen, skal leve op til en række skærpede krav som følge af myndighedernes anvisninger.

“Når vi holder åbent, aflaster det presset på andre butikker og spreder kunderne over flere kvadratmeter. Vi går ikke på kompromis med myndighedernes krav om for eksempel håndsprit ved indgangen og god afstand mellem kunderne og følger helt tæt op, så medarbejdere og kunder kan være trygge” siger Gregers Wedell-Wedellborg.

“Vi er i dialog med myndighederne hver dag for at sikre, at vi bidrager på bedste måde til at bekæmpe spredningen af Corona-virus”, siger Gregers Wedell-Wedellsborg.

Matas.dk holder fortsat åbent så kunder kan bestille til hjemmelevering.

HUSK – støt den lokale handel! 

INFORMATION OM COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
SønderborgNYTs Corona-kategori

Lad os stå sammen – hold afstand!

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk