Fredag er der koncert med Clara i Mejeriet

26. november 2019 Kultur

Clara er lige nu på sin første længerevarende turné ovenpå et år, der har gjort hende til et stort navn på den danske musikscene og ikke mindst med en erfaring i baggagen, der står i skarp kontrast til den unge alder.

Fredag aften klokken 21 går hun på scenen i Mejeriet.

Det er blot et år siden, at hun udgav sit debutalbum, ’August Eighteen’. I løbet af det år, der er gået, har hun indtaget scenerne til bl.a. The Voice i Tivoli og på landsdækkende tv til P3 Guld, hvor hun ligeledes var nomineret som Året Nye Navn, ligesom hun også var det til Zulu Awards. Hun har modtaget DPAs talentpris for kommende sangskrivere, og flere medier har fremhævet hendes talent; heriblandt DR som i december udnævnte hende som eneste kvinde i deres ”De Ejede 2018”-artikelserie.

Artiklen fortsætter under annoncen

I september sendte DR også en minidokumentar om Claras debutkoncert.

Du kan købe BILLET HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...