Fredag er der koncert med Clara i Mejeriet

26. november 2019 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Clara er lige nu på sin første længerevarende turné ovenpå et år, der har gjort hende til et stort navn på den danske musikscene og ikke mindst med en erfaring i baggagen, der står i skarp kontrast til den unge alder.

Fredag aften klokken 21 går hun på scenen i Mejeriet.

Det er blot et år siden, at hun udgav sit debutalbum, ’August Eighteen’. I løbet af det år, der er gået, har hun indtaget scenerne til bl.a. The Voice i Tivoli og på landsdækkende tv til P3 Guld, hvor hun ligeledes var nomineret som Året Nye Navn, ligesom hun også var det til Zulu Awards. Hun har modtaget DPAs talentpris for kommende sangskrivere, og flere medier har fremhævet hendes talent; heriblandt DR som i december udnævnte hende som eneste kvinde i deres ”De Ejede 2018”-artikelserie.

Artiklen fortsætter under annoncen

I september sendte DR også en minidokumentar om Claras debutkoncert.

Du kan købe BILLET HER

24. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Kør med bus til og fra valgstedet for bare fem kroner

24. maj 2024 Samfund

Lommesmerter skal ikke holde nogen fra at stemme, mener Sydtrafik. Derfor tilbyder trafikselskabet traditionen tro, at du kan købe en billig helligdagsbillet til at køre med bussen på valgdagen den 9. juni i din kommune, så du kan komme ned og stemme. Det skriver Sydtrafik i en pressemeddelelse. Billetten koster fem kroner og giver adgang […]

Læs mere...