Fredag fejrer Alsie Express de første tre år

16. juni 2016 Erhverv

Fredag er det nøjagtig tre år siden, at Alsie Express fløj sin første tur på ruten fra Sønderborg til København. Og det fejres med, at der på samtlige afgange dagen igennem serveres fødselsdagskage, mens der på dagens sidste aftenflyvning bydes på en kold fredagsøl.

Ruten har tre år efter start et årligt passagertal på omkring 55.000. Tallene for april og maj viser en positiv vækst på henholdsvis 2 og 4 pct.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

“Vi er inde i en god udvikling, hvor de nye produkter har gjort det mere attraktivt for erhvervslivet at benytte ruten. I de senere måneder har vi også henvendt os med nye produkter til de privatrejsende for at få flere gæster på de afgange, der er knap så attraktive for erhvervslivet. En bedre belægning på alle afgange er nemlig med til, at vi kan fastholde fem daglige afgange til og fra København, siger Alsie Express’ administrerende direktør Lone M. Koch i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som enhver anden fødselar har Alsie Express’ chef Lone M. Koch også et ønske for fremtiden. Det er, at den trend og den gode modtagelse af de nye tilbud for alvor slår igennem og giver ruten det kendskabsløft, der skal til for yderligere ruteudvikling fra Sønderborg.

Ifølge et internationalt analysefirma hører Alsie Express til i toppen af europæisk luftfart, når det handler om regelmæssighed og punktlighed.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Stigende energiforbrug i Sønderborg-virksomhederne under Corona-pandemien

22. juni 2021 Samfund

Sønderborg virksomhedernes samlede energiforbrug steg i 2020 med 6 procent, og det er især virksomheder med gas i fremstillingsprocessen, der har haft en stigning i energiforbruget. Det viser den nyligt offentliggjorte Monitoreringsrapport for CO2-udledningen i Sønderborg-området for 2020. Den gode nyhed er, at virksomhedernes CO2-udledning siden 2007 er reduceret til 97.030 tons CO2,men det stigende […]

Læs mere...