Fredag kan du opleve symfoniorkestret spille Bachs Juleoratorium

15. december 2020 Kultur

Der er ganske ganske få billetter tilbage til en storslået koncert og dermed har du mulighed for at tage en tur i Koncertsalen i Alsion fredag og nyde, når Sønderjyllands Symfoniorkester klokken 20 blænder op for Bachs Juleoratorium.

Symfoniorkestret oplyser, at torsdagens julekoncert er udsolgt.

Bachs Juleoratorium er et af hans mest berømte og oftest opførte kirkelige værker.

Juleoratoriet er skrevet som seks forskellige kantater for juletiden.

Ved dette års koncerter opføres de tre første kantater af Juleoratoriet, nemlig de kantater, som fortæller historien om Jesu fødsel.
Artiklen fortsætter under annoncen

Fortællingen begynder altså med evangeliet, som vi kender fra juleaften, hvor Josef og den gravide Maria drager til Betlehem, og hvor hun om natten føder sit barn, og kalder ham Jesus.

Bach skrev sit Juleoratorium som en del af en storslået plan om at lave musik til alle teksterne i kirkeåret, ikke bare i et enkelt kirkeår, men igennem en årrække. Bach skrev flere end 300 kantater, heraf eksisterer de 209 i dag.

Billetter

Kontakt orkestrets administration på info@sdjsymfoni.dk eller telefon 79 30 11 50, Kontoret er åbent mandag til fredag mellem klokken 9 og 14.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...