Fredag sikrede Egen UI sig den tredje udesejr på stribe

5. september 2020 Kultur

Egen UI plejer at have det svært i udebane-kampene – men i aftenkampen mod Bramdrupdam, fredag aften, sikrede Egen sig sæsonens tredje udesejr på stribe. Det er aldrig sket før og samtidig var det holdets sjette sejr i træk – det er heller aldrig sket før.

En fantastisk start på turneringen i fodboldens serie for Als-holdet fra Guderup: 6 kampe, 6 sejre, 18 point, en plus-målscore på 18 og mindst 8 points forspring til rækkens nummer 2 – Det er vildt.

Efter 15 minutters spil opsnapper Malaya bolden lidt uden for feltet, og efter et par frække driblinger lopper han iskoldt bolden i mål til Egen føring på 1-0. Efter 40 minutters spil bringer Steffan Clausen Egen foran med 2-0 på et hovedstød efter hjørnespark flot udført af Egholm. Og i 2. halvleg blev der i det 52. minut begået straffespark mod Malaya efter nogle flotte og snævre driblinger i målfeltet. Kristoffer Vinther scorede sikkert til slutstillingen 3-0, oplyser træner Martin Prokopek i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var naturligvis glæde i Egen-lejren efter kampen; men stemningen var dæmpet, idet Oscar Brodersen måtte udgå med en slem ankelskade ved stillingen 1-0, og Andreas Buch pådrog sig en lyskenskade senere i kampen.

Kampen blev afviklet på det helt nye og flotte kunststofbaneanlæg ved Bramdrupdam-hallerne. Et meget flot anlæg med tre kunststofbaner.

“Den næste opgave for Egen-holdet er på hjemmebanen i Guderup, Linak Arena, søndag den 13. september kl. 13.00 mod Seest”, siger Martin Prokopek.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...