Fredagens kamp bliver meget afgørende for Egens Jyllandsseriehold

25. oktober 2021 Sport
Pressefoto
Pressefoto

Det bedste pointresultat nogensinde i fodboldens Jyllandsserie for fodboldklubben Egen UI på Als er en realitet inden den afgørende hjemmekamp mod Esbjerg FB på fredag kl. 19.30.

21 point efter 13 kampe her i den 7. sæson og en tredjeplads i rækken er, hvad den lille klub har præsteret indtil nu i denne efterårssæson – imponerende, lyder det fra træner Martin Prokopek.

Efter sejren på 4-2 på udebane over Skjern vil holdet fra Als med en sejr på fredag på 2-0 eller mere kunne spille sig på 2. pladsen i rækken. En 2. plads vil give en oprykningskamp til Jyllandsserie 1.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi håber rigtig mange fra lokalområdet, ja hele Als, vil komme på stadion på fredag og bakke vort unge hold op i denne afgørende kamp”, siger trænerduoen Martin Prokopek og Søren Vinther i en pressemeddelelse.

Der er gratis adgang til kampen, som spilles på kunstgræsbanen og alle er velkomne.

“Esbjerg vandt den omvendte kamp på hjemmebane med 3-1 og er et godt hold. Vi er opsatte på at give alt, hvad vi har og er ikke uden chance for at slutte på den spændende 2. plads, der giver adgang til en oprykningskamp”, siger Martin Prokopek.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...