Freddy Grøndahl er ny skyttekonge

12. juni 2021 Kultur
Freddy Grøndahl tv.
Freddy Grøndahl tv.

Lørdag formiddag blev der skudt med skarpt, da Borgerforeningens Skyttelaug havde deres årlige Kongeskydning – og bedst af dem alle blev Freddy Grøndahl, der i et år frem har titlen: Skyttekonge.

Inden selve skydningen blev der spist fælles morgenmad, hvor det var den afgående skyttekonge, Leif Larsen, som var vært.

Sønderborg Skyttekreds lagde geværer og skydebane til, da der skulle skydes – og det var også skyttekredsens rutinerede skytter, som sikrede, at alt foregik helt efter reglerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lige siden 1881 har Skyttelauget hvert år, kun afbrudt af krige, arrangeret den årlige skyttefest for Borgerforeningens medlemmer.

I starten foregik skydningerne ved det hedengangne Kathrinelund i Sønderskoven.

Skyttelauget hovedopgave i dag er planlægning af den traditionelle årlige skyttefest med kongeskydning, skyttefrokost samt præmieskydning for damer og herrer.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Christina Folkenæs har genåbnet La Fromagerie

27. juli 2021 Erhverv

Tirsdag står Christina Folkenæs for første gang bag disken i La Fromagerie i Perlegade i Sønderborg – og det betyder, at det igen er muligt at købe mange forskellige slags oste. “Vi har et pænt stort udvalg af spændende oste og jeg har sat mig ind i, hvad det er for nogle, så kunderne kan […]

Læs mere...