Fremtidens detailhandel blev vist frem på Sønderborg Handels generalforsamling

26. marts 2019 Erhverv

Business College Syd har haft elever på studietur til USA, for at se på fremtidens detailhandel og resultaterne blev fremlagt for deltagerne til Sønderborg Handels generalforsamling.

Det var direktør Bente Esbensen Jensen hos Business College Syd der gav et kik ind i fremtiden.

Via en iPad, som var lagt frem for deltagerne på generalforsamlingen, kunne de ved selvsyn se, hvordan en vinflaske blev ’levende’ og fortalte om sig selv, vise billeder af markerne som druerne har groet på og høre og se fortællinger om historien bag vinen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også LEGO er med helt fremme på de nye måder, at visualisere sine produkter på. En salgsbrochure med legoklodser blev levende, når man kørte iPad ‘en henover den trykte brochure.

Nye tøj og sko klares let og elegant ved at man bliver scannet, og skal der findes den rette farve til makeup, klares det nemt med en iPhone. Ingen tvivl om, at fremtidens detail står foran forandring – også hvis detailhandelen skal overleve i fremtiden.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Politik, Sønderborg

Frode Sørensen vender tilbage til Byrådet som vikar

24. juni 2021 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet går på barselsorlov fra fredag og frem til den 10. august og så skal der en vikar på banen. Det bliver tidligere formand for Teknik- og Miljøudvalget Frode Sørensen, som skal afløse Jesper Smaling. Inden Frode Sørensen kan kalde sig ‘midlertidigt byrådsmedlem’, skal det siddende Byråd godkende, at han vikarierer. […]

Læs mere...