Fri BikeShop klar med råd til om vintervedligeholdelse af cykler

23. oktober 2018 Erhverv

Det er altid en fornøjelse at køre på en cykel, hvor alt fungerer som det skal – og udover altid at sørge for at have den rette mængde luft i dækkene, så skal en cykel også holdes ren og smøres.

“Vi har et rigtigt godt rensemiddel, Muc-Off, der løsner alt muligt snavs, så der bare skal skylles efter”, siger Kent Nissen fra Fri BikeShop. Der er også et middel, som man smører cyklen ind i, når den er vasket.

“Det hindrer alt muligt snavs i at sætte sig fast og det er jo nødvendigt især i vintertiden”, siger Kent Nissen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når cyklen er vasket og ren, skal den smøres.

“Det er vigtigt at bruge en olie, der kan klare kulde og huske at gear- og bremsekabler også skal beskyttes mod frost”, siger Kent Nissen.

Mountainbikekørere skal desuden smøre affjedringen i forgaflen, så den ikke sætter sig fast.

Så lidt skal der til

“Hvis bare man holder sin cykel i orden og har det rigtige cykeltøj og husker lygterne, så er det slet ikke afskrækkende at cykle om vinteren”, siger Kent Nissen.

“Og er der nogen, der har brug for at få forklaret, hvordan man vedligeholder og hvilke midler man bør købe, så er de velkomne til at spørge i Fri BikeShop”, siger Kent Nissen, der har hylderne fyldt med forskellige gode sager til cykelvedligeholdelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Bitzer Electronics gør grøn omstilling nemmere for medarbejderne

10. december 2022 Erhverv

Bitzer Electronics har installeret ladestandere, så medarbejdere og gæster har mulighed for at lade deres el- eller hybridbil imens de er på arbejde eller besøg og det har flere effekter end blot én. Det skriver ProjectZero. Virksomheden har tre 22kW ladestandere med to ladeudtag i hver, dermed seks lademuligheder og en af medarbejderne der både […]

Læs mere...