Fri BikeShop: Nu kan kvinder lære alt om cykler på en hyggeaften

28. april 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Der er rigtigt mange kvinder, der cykler – og de kører på mountainbikes, racere og ganske almindelige cykler. Selvfølgelig er der også tøj og alt muligt udstyr, der er specielt lavet til kvinder.IMG_5740

– Og alt det vil vi gerne vise frem onsdag aften, hvor vi inviterer til dame-aften i Fri BikeShop, siger Kent Nissen til Sønderborg Nyt. Ved arrangementet bliver der fortalt om tilbehør og så er der mulighed for at hente nogle gode tip og trick:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi viser, hvordan man lettest og hurtigst skifter en slange og så viser vi, hvordan kæder skal måles ud, siger Kim Grønning fra Fri Bikeshop. Cykler skal holdes vedlige og det er der flere grunde til.

– Først af alt, så holder de længere og så er der langt større køreglæde, når alt på cyklen virker, som det skal, siger Kent Nissen.

Med til cykelglæde hører også, at man har den rigtige cykel – og der er stor forskel på racere, mountainbikes og andre cykler.

På aftenen fra klokken 19 og et par timer frem, er det alene kvinder, der er velkomne i Fri BikeShop.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter Fri BikeShops dameaften, så kan deltagerne klare den udfordring, som det er at skifte slange.

Efter Fri BikeShops dameaften, så kan deltagerne både let og elegant skifte slange.

– De kan selvfølgelig gå ud i vores værksted og spørge om alt muligt, der har med cykler at gøre, siger Kim Grønning. Inde i butikken fortælles der om de forskellige cykler og alt muligt tilbehør.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at deltage skal man tilmelde sig via mail: [email protected] eller telefon 7442 5253.

– Man kan selvfølgelig også tilmelde sig i butikken, siger Kent Nissen, der ser frem til at fortælle kvinderne en masse om cykler.

knap

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil bygge til

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil gerne udvide og det kræver mere plads. “Derfor har de søgt om at købe mere jord af kommunen og vi sætter derfor et areal til salg, som de har har mulighed for at byde på”, siger borgmester Erik Lauritzen efter Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag. “Der er en legeplads og […]

Læs mere...