Fri BikeShop: Vi kan hjælpe cyklister og rollator- og kørestolsbrugere

20. marts 2020 COVID-19

Hos Fri BikeShop er der aktivitet i værkstedet, hvor der repareres og lappes cykler, så ejerne igen kan komme ud og nyde den friske luft og samtidigt få rørt sig.

“Vi er meget opmærksomme på smitterisiko og det er sådan, at bekymrede kunder sagtens kan stille cyklen udenfor og ringe til os og sige, hvad der skal laves. Når cyklen igen er køreklar, spritter vi den af og stiller den udenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Betalingen kan for eksempel klares via MobilePay eller vi kan sende en regning”, siger Susanne Jessen Møller fra Fri BikeShop.

Ældre mennesker, der har brug for at få lappet eller repareret deres kørestol eller rollator, er også velkomne hos Fri BikeShop.

“Hvis de ældre ikke selv kan komme med deres kørestol eller rollator, så kan vi hente og bringe den”, siger hun.

Samme service tilbydes de kunder, der skal have lavet cykler.

“Og skal nogen bruge en hjelm eller andet, så kører vi også gerne ud med det”, siger Susanne Jessen Møller til SønderborgNYT. Hun slår fast, at i den her tid skal vi allesammen gøre lidt ekstra for at passe på -og også hjælpe – hinanden.

Og har du brug for en ny cykel, så er der rigtigt mange at vælge imellem hos Fri BikeShop – og du kan gå stille og roligt rundt i butikken – i tryg afstand til andre.

HUSK – støt den lokale handel! 

INFORMATION OM COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
SønderborgNYTs Corona-kategori

Lad os stå sammen – hold afstand!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk