Fri BikeSmart: Køb dig en kvalitets-elcykel for et mindre månedligt beløb

1. marts 2019 Erhverv

Fredag åbnede Fri BikeShop for en ny ordning der hedder Fri BikeSmart. Er du en af dem der har gået og drømt om at køre på en god elcykel, så er Fri BikeSmart måske lige det du har manglet.

“Det er dejligt enkelt – du bare skal komme ind i Fri BikeShop og vælge dig en elcykel og så tager vi os af resten”, siger Kent Nissen, der er ejer af Fri BikeShop i Sønderborg.

Cyklen betaler man med et månedligt beløb på mellem 361 og 611 kroner alt efter valg af elcykelmodel.

“Der følger ikke andre udgifter med og det betyder, du ikke skal betale for service og eftersyn eller reparationer”, siger Kent Nissen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du skal altså ikke bekymre dig om punkteringer, gear der driller og oliefingre.

Efter to år har du mulighed for at komme tilbage med cyklen og bytte den til en ny. Eller du kan sige, at du gerne vil køre videre endnu et år, hvorefter du ejer cyklen.

Medarbejderne i Fri BikeShop står klar til at tage imod dig og forklarer dig om alle de mange fordele der er ved Fri BikeSmart.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...