Frisørhuset Iris: Vi gi’r rabat på farvning, striber og permanent

16. januar 2020 Erhverv

Resten af januar måned kan du få 20 procent rabat på farvning, striber og permanent i Frisørhuset Iris i Æblegade i Sønderborg. Og sådan er det hvert år i januar måned, fortæller salonejer Azra Mehmedbegovic Hadzimahovic.

“Her i Frisørhuset Iris har vi mange gode og trofaste kunder og dem takker vi hvert år ved at give rabat på striber, farvning og permanent”, siger Azra Mehmedbegovic Hadzimahovic, der netop i januar kan fejre 18 år med egen salon.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hos Frisørhuset Iris i Sønderborg står mine dygtige medarbejdere, i nogle af Sønderborgs mest moderne faciliteter, altid parat til at servicere dig på bedst mulig måde og altid parate til at give dig den helt rigtige vejledning og råd omkring dit hår, pleje med mere”, siger Azra Mehmedbegovic Hadzimahovic til SønderborgNYT.

“Vi føler naturligvis med i de nyeste trends, men først og fremmest skaber vi trenden til dig ud fra din personlighed og dine ønsker – det er håndværket, der tæller og det er det vi er bedst til”, siger hun.

Azra Mehmedbegovic Hadzimahovic er rigtigt glad for at bo i Sønderborg, hvor hun – udover at drive egen forretning – også bruger rigtigt meget tid i klubber og frivillige foreninger.

Se Frisørhuset Iris’ hjemmeside HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk