Frisørlauget: Lad håret gro – fremfor at risikere at blive smittet

28. marts 2020 Samfund

Studiekredsleder for Sønderborg og Omegnes Frisørlaug Azra Mehmedbegovic Hadzimahovic opfordrer til at lade året gro under Corona-krisen.

“Alle vi, der er med i det lokale frisørlaug, opfordrer til at folk bare lader håret gro, mens der er krise. Der kommer en tid efter krisen – og er håret blevet lidt længere end det plejer, så er der jo mulighed for at prøve nye frisurer”, siger Azra Mehmedbegovic Hadzimahovic til SønderborgNYT.

Regeringen har lukket alle frisørsaloner i Danmark, men det er dog stadig helt lovligt for frisøren at tage hjem til kunderne og klippe.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er ikke noget, frisørlauget kan blande sig i. Men det handler altså om at komme gennem Corona-krisen og mest muligt undgå smitte og når der er en, der bliver klippet, så er der en, der fører saksen – og de to mennesker kommer jo tæt på hinanden”, siger Azra Mehmedbegovic Hadzimahovic, som selv har Frisørhuset Iris.

Hun tilføjer, at medarbejdere i frisørlaugets saloner er sendt hjem med løn.

“Det er en hård tid for vores fag – og Corona-krisen har fået en frisørsalon til at lukke for altid – og en mere er på nippet til det”, siger Azra Mehmedbegovic Hadzimahovic.

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – støt den lokale handel! 

INFORMATION OM COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
SønderborgNYTs Corona-kategori

Artiklen fortsætter under annoncen

Lad os stå sammen – hold afstand!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. maj 2022 112, Sønderborg

Brand og Redning: Tænk dig om når du skal bruge ukrudtsbrænder

24. maj 2022 112

Sønderborg Brand og Redning var i weekenden på to opgaver, hvor brandene var forårsaget af ukrudtsbrændere og i begge tilfælde havde gløderne fra brændingen antændt et grantræ. På den baggrund kommer Brand og Redning nu med en opfordring til haveejerne og en genopfriskning af de sikkerhedsforanstaltninger, der gør sig gældende, når ukrudtet skal svitses. “Først […]

Læs mere...