Fritidsfest: Hvilke aktive personer og fællesskaber skal hædres i år?

21. januar 2016 Samfund

Sønderborg Kommunes traditionsrige hædringsarrangement for mestre og ildsjæle bliver lidt anderledes i 2016 og 11037257_945125548871343_2306174815747307859_nændrer også navn til en Fritidsfest. Formålet er stadig at hædre mestrene og ildsjælene fra 2015. Det nye er, at alle borgere nu får mulighed for at indstille personer og foreninger til de særlige hæderspriser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Årets Fritidsfest holdes fredag aften den 8. april i Humlehøjhallen, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

“Jeg håber, at rigtig mange af vores borgere og foreningsmedlemmer vil kigge sig rundt og komme med nogle gode bud på, hvem der skal hædres som årets ildsjæl og årets træner i 2015. Det samme gælder gode bud på årets forening og årets nye aktivitet i 2015. Jeg synes, det er en rigtig god idé, at alle borgere nu kan komme med indstillinger, hvor det tidligere kun var bestyrelserne i foreningerne”, siger Charlotte Riis Engelbrecht, formand for udvalget for kultur, borger og fritid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mestrene giver sig selv.

Her er alle foreninger i Sønderborg Kommune blevet bedt om, at indsende oplysninger om medlemmer, der har vundet et Danmarksmesterskab, et landsmesterskab eller et jysk mesterskab i 2015. Det samme gælder medlemmer, der har deltaget i et VM, EM og NM i 2015. Hædringerne omfatter medlemmer af foreninger, der hører under Folkeoplysningsudvalget.by2

Artiklen fortsætter under annoncen

Peter Landergren, formand for folkeoplysningsudvalget i Sønderborg Kommune, glæder sig til Fritidsfesten i Humlehøjhallen.

“Vi har så mange gode mestre og talenter i Sønderborg Kommune og det er en fornøjelse, at kunne være med til at give lidt tilbage til dem, når vi hædrer dem til den årlige fest, der nu er blevet til en Fritidsfest”, siger Peter Landergren.

Udover mestrene hædres aktive personer, talenter og fællesskaber.

Aktive personer

Aktive personer omfatter årets ildsjæl eller foreningsmedlem og årets instruktør, underviser, træner eller leder. De indstillede skal have udvist en særlig interesse og engagement til gavn for børn eller voksne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Talenter11147035_945125942204637_5929000914297221259_n

Årets talent skal have gjort sig særlig bemærket i 2015. Det kan være kunstnerisk, intellektuelt eller sportsligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hædring af fællesskaber

Der bliver særlig hæder til årets forening og årets nye aktivitet i Sønderborg Kommune i 2015. Det kan være indenfor idræt, spejder, amatørteater, musik, kunst, aftenskole m.v.

Det er kun foreningernes bestyrelser, der kan indstille personer til årets talent. Men alle borgere kan indstille personer og foreninger til hædring af aktive personer og fællesskaber.

Retningslinjer for indstilling findes på www.sonderborgkommune.dk (søg efter hædring i søgefeltet) og indstillingen skal indeholde en begrundelse for indstillingen.

Gense billeder fra tidligere hædring.

billede

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...