Frivilligcentret holder ikke hus med pengene

13. august 2014 Frivillige

I puljen med ansøgere fra den frivillige verden havde Frivilligcentret også lagt en billet ind, fordi der mangler penge til driften af centret. Penge, der faktisk er udbetalt tidligere på året.

Helge Larsen forklarer, hvorfor der nølende er bevilget ekstra penge til Frivilligcentret.

Helge Larsen forklarer, hvorfor der nølende er bevilget ekstra penge til Frivilligcentret.

– Jeg har været bilagene igennem og kan se, at kommunen ikke har ændret ved det tilskud, der blev bevilget i første omgang, siger Helge Larsen, formand for Sundhedsudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Altså er det ikke på grund af en ringere bevilling, at centret løb tør for kontanter.

– Det er ene og alene bestyrelsen i Frivilligcentret, der har ansvaret for det, siger Helge Larsen til Sønderborg Nyt.

Når der alligevel – nølende – gives penge til Frivilligcentret endnu en gang, så handler det om ikke at lukke for de foreninger, der eventuelt kan have brug for centret.

– Men i efteråret tager vi fat i planen Aktivt Medborgerskab, hvor vi skal have organiseret den frivillige verden og så er det ikke sikkert, der bliver brug for Frivilligcentret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kan vi jo ikke vide, siger Helge Larsen.

Adskillige af de foreninger, der bruger mange frivillige, har endnu ikke oplevet, at der er henvist nogle via Frivilligcentret og det er heller ikke alle nye foreninger, der  har oplevet, at de kunne få hjælp til opstarten i Frivilligcentret..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Hotel Alsiks ansatte arbejder ivrigt på at blive klar til onsdag

16. april 2021 Erhverv

Fredag blev det meldt ud fra regeringen, at restauranter må åbne for adgangen til deres lokaler fra onsdag og nu er alle Hotel Alsiks medarbejdere i fuld gang med at forberede genåbningen. “Fra onsdag kan gæsterne nyde vores mad i Restaurant Alsik og på terrassen”, siger direktør John Ankjær til SønderborgNYT. Samme dag åbnes der […]

Læs mere...