Frivilligcentret holder ikke hus med pengene

13. august 2014 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

I puljen med ansøgere fra den frivillige verden havde Frivilligcentret også lagt en billet ind, fordi der mangler penge til driften af centret. Penge, der faktisk er udbetalt tidligere på året.

Helge Larsen forklarer, hvorfor der nølende er bevilget ekstra penge til Frivilligcentret.

Helge Larsen forklarer, hvorfor der nølende er bevilget ekstra penge til Frivilligcentret.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg har været bilagene igennem og kan se, at kommunen ikke har ændret ved det tilskud, der blev bevilget i første omgang, siger Helge Larsen, formand for Sundhedsudvalget. Altså er det ikke på grund af en ringere bevilling, at centret løb tør for kontanter.

– Det er ene og alene bestyrelsen i Frivilligcentret, der har ansvaret for det, siger Helge Larsen til Sønderborg Nyt.

Når der alligevel – nølende – gives penge til Frivilligcentret endnu en gang, så handler det om ikke at lukke for de foreninger, der eventuelt kan have brug for centret.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Men i efteråret tager vi fat i planen Aktivt Medborgerskab, hvor vi skal have organiseret den frivillige verden og så er det ikke sikkert, der bliver brug for Frivilligcentret. Det kan vi jo ikke vide, siger Helge Larsen.

Adskillige af de foreninger, der bruger mange frivillige, har endnu ikke oplevet, at der er henvist nogle via Frivilligcentret og det er heller ikke alle nye foreninger, der  har oplevet, at de kunne få hjælp til opstarten i Frivilligcentret.

26. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

Hørup Genbrug hjalp SIND med penge til et foredrag

26. maj 2024 Frivillige

Hørup Genbrug overrakte lørdag en donation på 6.250 kroner til Lone Petersen Lock fra SIND. ”Vi skal bruge pengene til et foredrag med Carolyne Kaddu Rasmussen og nu er det nødvendige besløb i hus”, siger Lone Petersen Lock til SønderborgNYT. ”Jeg søgte også – og fik – et tilskud fra Sønderborg Kommune og jeg regner […]

Læs mere...