Frivilligcentret holder ikke hus med pengene

13. august 2014 Frivillige

I puljen med ansøgere fra den frivillige verden havde Frivilligcentret også lagt en billet ind, fordi der mangler penge til driften af centret. Penge, der faktisk er udbetalt tidligere på året.

Helge Larsen forklarer, hvorfor der nølende er bevilget ekstra penge til Frivilligcentret.

Helge Larsen forklarer, hvorfor der nølende er bevilget ekstra penge til Frivilligcentret.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg har været bilagene igennem og kan se, at kommunen ikke har ændret ved det tilskud, der blev bevilget i første omgang, siger Helge Larsen, formand for Sundhedsudvalget. Altså er det ikke på grund af en ringere bevilling, at centret løb tør for kontanter.

– Det er ene og alene bestyrelsen i Frivilligcentret, der har ansvaret for det, siger Helge Larsen til Sønderborg Nyt.

Når der alligevel – nølende – gives penge til Frivilligcentret endnu en gang, så handler det om ikke at lukke for de foreninger, der eventuelt kan have brug for centret.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Men i efteråret tager vi fat i planen Aktivt Medborgerskab, hvor vi skal have organiseret den frivillige verden og så er det ikke sikkert, der bliver brug for Frivilligcentret. Det kan vi jo ikke vide, siger Helge Larsen.

Adskillige af de foreninger, der bruger mange frivillige, har endnu ikke oplevet, at der er henvist nogle via Frivilligcentret og det er heller ikke alle nye foreninger, der  har oplevet, at de kunne få hjælp til opstarten i Frivilligcentret.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...