Frivillige brandmænd fik reddet mand ud af kornsilo

26. juli 2022 112

Indsatsleder Bo Olesen fra Sønderborg Brand og Redning fortæller til SønderborgNYT, at redningsindsatsen i en kornsilo hos Brdr. Ewers på Mommarkvej på Sydals er slut.

“Det var et omfattende arbejde, det var varmt og også hårdt for de frivillige brandmænd fra Sydals og Augustenborg”, siger indsatslederen og forklarer:

“Gennem tre timer fik vi gravet korn væk fra den uheldige, som var landet i siloen og til sidst fik vi ham ud gennem et hul, som vi havde lavet i såkaldt jordhøjde og vi fik ham over i en ambulance, der kørte ham til tjek på sygehuset”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der blev ringet 112 omkring klokken 12:30 og indsatslederen fortalte klokken 15:45, at opgaven var løst.

I første omgang var det alene frivillige brandmænd fra Sydals, der var på opgaven, men efter en tid blev der ringet til Augustenborg, som sendte forstærkning.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...