Frivillige: Er du en kvinde der vil hjælpe kvinder?

12. januar 2015 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Kvinde- og Krisecenter fortæller om det frivillige krisearbejde på et introduktionsmøde torsdag fra kl. 17 til cirka 19. På mødet får du et indblik i, hvad det vil sige at være frivillig og hjælpe voldsramte kvinder.

“Så er du kvinde, over 18 år, fordomsfri og med personligt overskud, så skal du være så hjerteligt velkommen i vores team af frivillige”, siger Kvinde- og Krisecentrets leder Ruth Malle.

Træskulpturen har sin faste plads i gårdhaven.

Træskulpturen har sin faste plads i gårdhaven.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kvinde- og Krisecenter skal bruge flere kvinder, der iøvrigt taler og skriver dansk, til det krisevagter.

“For at frivillige kan tage stilling, inden de melder sig, så holder vi en introduktion, hvor vi fortæller, hvad det er, der skal til, når man skal være frivillig her i huset”, siger Ruth Malle. Blandt andet skal man kunne afse tid til tre krisevagter på fem timer over en periode på fem uger. Timerne er fordelt på enten aften/nat eller dagtimer i weekender eller på hverdage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Din gevinst

Sønderborg Kvinde- og Krisecenter sikrer, at frivillige får kurser, der styrker dem i deres frivillige krisearbejde og dermed får du masser af brugbar viden.

Desuden bliver du en del af Sønderborgs allerbedst fungerende steder, hvor man laver frivilligt socialt arbejde – og du får udvidet dit netværk med masser af andre dygtige, engagerede frivillige, der allesammen er med til at gøre Sønderborg Kvinde- og Krisecenter til den succes, som centret er.

At være en del af et hold med succes er glimrende at have på cv’et.kkc

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du er interesseret, så kom til introduktionen på torsdag – det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Hvis du synes, at det er bedre for dig at være med på det hold, der laver aktiviter for de børn, der ind imellem bor i centret, så er du også velkommen.

Kvinde- og Krisecentret søger kvinder, der har overskud til at hjælpe andre kvinder.

Kvinde- og Krisecentret søger kvinder, der har overskud til at hjælpe andre kvinder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Har du spørgsmål, du gerne vil stille, inden du bestemmer dig for, om du vil komme til introduktionen, så kan du ringe til Sønderborg Kvinde- og Krisedenter på 7442 0528.

Du kan også kigge på centrets hjemmeside.