Frivilligfesten: Politikerne serverer for 1140 frivillige

18. september 2014 Frivillige

De fleste af byrådets medlemmer smøger ærmerne op og serverer, når Sønderborg Kommune den 26. september holder den årlige Frivillighedsfest i Nordals Idrætscenter. God mad, stemning og underholdning er på programmet.

En lang række frivillige i Sønderborg Kommune er med til at sikre, at mange flere hele året kan komme til hyggelige eller lærerige arrangementer i en lang række frivillige, sociale foreninger. Den indsats takker byrådet for en gang om året ved at invitere de frivillige til en fest – altid på den nationale frivillighedsdag, som er den sidste fredag i september. Således også i år.

Årets frivillige bliver hædret af Helge Larsen under festen.

Helge Larsen skal på podiet og afsløre, hvem der skal have Frivilligprisen

1140 frivillige fra 105 forskellige foreninger har sagt ja tak til invitationen i år, og de kan glæde sig til et fint program for festen i Nordals Idrætscenter. Der lægges ud med velkomst ved borgmester Erik Lauritzen, inden de næste timer frem til afslutningen kl. 20 rummer forskellige musikalske indslag og en middag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Underholdningen leveres af først Kim Holst, dernæst Trine Gadeberg og sidst syngepiger fra Bakkens Hvile. Undervejs spiller Sønderborg Harmonikaklub til fællessange, i pauser og mens der spises.

Programmet er således kendt, men en hemmelighed bevares indtil kl. 17.15, hvor formand for sundhedsudvalget i Sønderborg Kommune, Helge Larsen, går på podiet og afslører, hvem der i år modtager Sønderborg Kommunes frivillighedspris.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...