Frøken Fin: Nu kan du købe blomsterbuketter døgnet rundt

19. juli 2019 Erhverv

Bliver du pludselig inviteret ud og skal have en værtindegave med – eller vil du overraske kæresten med en flot blomsterbuket en aften – eller er der andre impulsive tanker, der gør, at du lige skal have en buket, en plante eller måske en flaske god vin, chokolade eller andre lækkerier, så har Frøken Fin i Sønderborg løsningen.

“Vi er begyndt at have døgnåbent, så nu kan der handles 24 timer i døgnet alle årets dage”, siger Susanne Nygaard Voigt til SønderborgNYT.

Butikslokalet kan deles i to med et gitter og det bliver det, når personalet går hjem.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så skal kunder, der vil ind og handle, sende en sms til et nummer, der står ved vores dør. Herefter modtager de en adgangskode, som de skal bruge for at komme ind i butikken, hvor de så vælger det, som de vil købe og betaler med MobilPay”, siger Susanne Nygaard Voigt. Hun fortæller videre, at hele butikken selvfølgelig stadig er åben i dagtimerne.

Butikken Frøken Fin har eksisteret i 11 år.

“Jeg blev ansat fra begyndelsen og for godt fire år siden blev jeg kompagnon. Fra den 1. juli har jeg været ejer”, siger Susanne Nygaard Voigt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun er sikker på, at butikkens kunder vil gøre brug af den nye service med døgnåben.

Der er alligevel ingen planer om at holde ferielukket i butikken i dagtimerne.

“Vi holder åebent hele sommeren”.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Bitzer Electronics gør grøn omstilling nemmere for medarbejderne

10. december 2022 Erhverv

Bitzer Electronics har installeret ladestandere, så medarbejdere og gæster har mulighed for at lade deres el- eller hybridbil imens de er på arbejde eller besøg og det har flere effekter end blot én. Det skriver ProjectZero. Virksomheden har tre 22kW ladestandere med to ladeudtag i hver, dermed seks lademuligheder og en af medarbejderne der både […]

Læs mere...