Frøken Fin: Nu kan du købe blomsterbuketter døgnet rundt

19. juli 2019 Erhverv

Bliver du pludselig inviteret ud og skal have en værtindegave med – eller vil du overraske kæresten med en flot blomsterbuket en aften – eller er der andre impulsive tanker, der gør, at du lige skal have en buket, en plante eller måske en flaske god vin, chokolade eller andre lækkerier, så har Frøken Fin i Sønderborg løsningen.

“Vi er begyndt at have døgnåbent, så nu kan der handles 24 timer i døgnet alle årets dage”, siger Susanne Nygaard Voigt til SønderborgNYT.

Butikslokalet kan deles i to med et gitter og det bliver det, når personalet går hjem.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så skal kunder, der vil ind og handle, sende en sms til et nummer, der står ved vores dør. Herefter modtager de en adgangskode, som de skal bruge for at komme ind i butikken, hvor de så vælger det, som de vil købe og betaler med MobilPay”, siger Susanne Nygaard Voigt. Hun fortæller videre, at hele butikken selvfølgelig stadig er åben i dagtimerne.

Butikken Frøken Fin har eksisteret i 11 år.

“Jeg blev ansat fra begyndelsen og for godt fire år siden blev jeg kompagnon. Fra den 1. juli har jeg været ejer”, siger Susanne Nygaard Voigt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun er sikker på, at butikkens kunder vil gøre brug af den nye service med døgnåben.

Der er alligevel ingen planer om at holde ferielukket i butikken i dagtimerne.

“Vi holder åebent hele sommeren”.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer. Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning […]

Læs mere...