Frustrerende at skulle aflyse Anders Blichfeldt-koncert

13. januar 2021 Kultur

Den 22. januar skulle Anders Blichfeldt have spillet to koncerter i Kultursalen i Augustenborghallerne, men de er netop aflyst og formanden for Midtals Idrætsforenings Kulturudvalg er allerede i gang med at kontakte de mennesker, som har købt billet.

Heldigvis er det muligt for foreningen at få Anders Blichfeldt på scenen i Augustenborg til efteråret.

Aflysningen skyldes, at de nuværende restriktioner, som skulle udløbe på søndag, er blevet forlænget.

Musikansvarlig Poul Andersen fra idrætsforeningens kulturudvalg kalder det frustrerende at arbejde på at sikre musikoplevelser, når der er Corona i kulissen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Igennem flere end ti år har vi uden problemer – og uden at kende Corona – lavet koncerter i Kultursalen. Vi er en lille fast gruppe og alt kørte på skinner”, siger Poul Andersen til SønderborgNYT.

Coronaens ankomst gjorde det hele mere besværligt.

“Men vi lærte at navigere gennem de forskellige restriktioner og kunne have dobbelt-koncerter med færre tilskuere. En flok ekstra frivillige hjalp, så vi fulgte alle regler til punkt og prikke”, siger Poul Andersen.

Gennem flere år har det været tradition, at Mark og Christoffer spillede julekoncerter i Augustenborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi havde alting klappet og klar til koncerterne i december. Men to dage inden, så blev der helt lukket ned for arrangementer og nu er den nedlukning netop forlænget”, siger Poul Andersen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk